wmaraci reklam

Her Webmasterın Sahip Olmak için Can Atacağı 15 Şey

Jenerasyonlar arası farklılıktan olsa gerek ki, hiç kimse bize öyle özel günlerimizde tam sahip olmak isteyeceğimiz türden hediyelerle gelmiyor. Bizde dedik ki bu iş böyle olmaz, hem Webmasterların parasını pulunu harcayabileceği hem de sosyal medyada paylaşıp “Ah şundan bir tane biri bana alsa” konulu bir liste yapalım. Bunları size hediye olarak alacak birini bulur musunuz bilemiyorum ama en azından kendinizi şımartıp bir şeyler almak istiyorsanız artık ne alacağınızı biliyorsunuz :D

#1- H.T.M.L ve Geek Konulu T-Shirt

“I Know H.T.M.L”, “HTML Biliyorum” veya başka bir deyişle “Hatunlarla Nasıl Tanışılacağını Biliyorum” T-shirt’ü her Webmaster’ın gardrobunda bulunması gereken eşsiz bir parça. Tıpkı bunun gibi daha birçok Geek t-shirt’ü de var. Keşfedin bunları millet! :D

Müşterilerinizden Daha Hızlı Ödeme Almak için 6 İpucu
İlginizi Çekebilir!

Müşterilerinizden Daha Hızlı Ödeme Almak için 6 İpucu

Sıcak para insanın içini gümbür gümbür yanan şömineden daha hızlı ısıtabilir. Çalıştığımız tüm müşterilerimiz öyle veya böyle çalışmalarımızın karşılığı olarak ödeme yapacaklarının farkındalar. Asıl sorun onla...

#2- İkonik Bardak Altı Pedi

Her ne kadar iOS’in yeni sürümüyle birlikte bu simgeler sonsuzluğa uğurlanmış olsa da geliştiriciler ve eski kullanıcılar için iOS 6’nın modası hiç geçmeyecek. Hele bir de bardak altlığı şeklinde olursa biz ölelim, biz bitelim. Fareli olan opsiyonu da en çok tercih edilen bardak altı pedlerinden.

Gerçi bunlardan biri olsun da, üstünde at sineği motifi olsa da ben kabulum.

#3- İkonik Yastıklar

Bir evin içindeki her şeyin modası geçebilir ama ikonik yastıkların asla! Kullandığınız popüler yazılımların logolarını tercih edebileceğiniz gibi alternatif olarak CTRL + ALT + DEL ve sosyal medya temalıları da seçebilirsiniz. 

Neymiş o babaanne tarzı yastıklar öyle? Gelirse üst üste tüm dertler CTRL + ALT + DEL yap yeter!

O da mı olmadı, sosyal medyada biraz rahatlamaya ne deriz?

#4- Fare Şeklinde Askı

Şunun güzelliğine bir bakar mısınız? Böyle bir şeyin olduğu odada insanın hobi olarak soyunup soyunup geri giyinesi gelmez mi sizce de?

#5- Olmazsa Olmaz Kapı Paspası

Her Webmaster, geliştirici ve IT mühendisinin olmazsa olmazının bir kapı paspası olduğunu biliyor muydunuz? Ben de bilmiyordum ama bunları gördükten sonra öyle olması gerektiğine inanıyorum. Hem insanın 127.0.0.1’i gibi yer var mı ya?

#6- Objektif Şeklinde Kupa

Yoksa sizin hala objektif şeklinde bir kupanız yok mu? Hayır olmaz, olamaz. Her masa başında çalışanın klasiği bu kupalardır yapmayın gözünüzü seveyim. En kısa sürede siz de edinin ki kendimizi eksik hissetmeyelim.

#7- 8-Bit Gözlük

Rayban’ı filan geçin de, bununla ne kadar ilgi çekebileceğinizi biliyor musunuz? Kim hangi markayı takarsa taksın 100 kişilik gözlüklü grupta bile bu gözlüğü takan adam Matrix’in Morpheus’udur, hemen fark edilir o adam aga.

#8- Grinin 50 miydi Tonu?

Hem ucuz, hem etkili hem de evinize gelenin şlaps diye dikkatini çekecek bir tabloya mı ihtiyacınız var? Bence Kız Kulesi, Galata Köprüsü ve Boğaz Köprüsü tabloları artık eskidi. Alın bir tane bundan herkesi de etkileyin kıskandırın, miiiis.

#9- Not Almayı Sevdirecek Not Defterleri

Tamam zaten hepimiz not almak için dijital ortamı kullanıyor ama bazen el ile aldığımız notlar da oluyor. Bu aşağıdakilerden biri bende olsa yeminle bilgisayardan not almayı filan sallar, linkleri bile bunlara not alırım :D

 
O sana uymadı mı, buna ne dersin?

 

Tamam ama buna kesin bayılırsın!

#10- Masanın Üzerindeki Fotoğraflar, Fotoğraflarımız…

Sizin de masanın üzerinde ve sürekli gözünüzün önünde fotoğrafını tutmak istediğiniz birileri var mı? O zaman bu çerçevelerle fotoğrafın güzelliğini iki katıyla çarpıp üzerine 12 ekleyebilirsiniz.

 
O olmadıysa şunu da deneyebiliriz;

#11- Birikim mi Demiştik?

Kumbaraya bozuk para biriktirme alışkanlığınız olsun veya olmasın bu kumbarayla alışkınlık haline getirmeniz an meselesi. Hatta birikim yapacağım diye tüm paranızı bile bunun içine atabilirsiniz.

 

#12- Sıcacık Kahveler & Çaylar

Çalışırken çok sık sıcak içecek tüketiyorsanız, işten güçten içeceğe dokunamayıp aslında içeceklerinizi sıcak değil de soğuk içtiğinizi mi fark ediyorsunuz? O zaman bu USB’li ısıtıcılar tam sizlik!

#13- Eliniz Yüzünüz Web Koksun!

Türkiye’de bunlardan çok fazla yapan yok. Gerçi Türkiye’de üreten olsa da sanırım satamaz. Bunu alan arkadaşlar sabunun güzelliği bozulmasın diye ellerini bile yıkamayı bırakabilir.

 

#14- Ritme Göre Şekillenen Meditasyon

Bu hoparlörler çalınan müziğin rengine göre size görsel şölen sunuyor. Üst kısımda da su var, işten güçten daralıp biraz dinlenmek istediğinizde izleyebileceğiniz en güzel şeylerden biri bu olabilir.

 

#15- Kabloyu Gizleyen Dock

Hem cihazlarım gözümün önünde olsun hem de kullanmadığımda şarj olsun ama istediğimde de şıp diye ulaşayım diyenler için yapılan kablosu gizli dock. Hem görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor hem cihazlarınızı düzenli tutuyor hem de masanın üzerinde çizilmelerini engelliyor. Bir de evi süpürse bu dock tadından yenmez.

Sizin favoriniz hangisi oldu?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al