wmaraci reklam

Instagram Takipçi Satın Almanın Zararı Var Mı?

Merhabalar, hepimiz sosyal medya ağlarında başarılı profillere sahip olmak istiyoruz. Bazen bir iş için bazen ise kişisel olarak daha fazla ilgi çekmek için sosyal medya da ekstra yollara başvuruyoruz. İşte bu yollardan biri olan Instagram takipçi satın alma konusunda sizlere bilgi vereceğiz.

Öncelikle her zaman kaliteli ürünleri bilindik markaları tercih ediyoruz. Millet olarak kaliteyi bu kadar severken sosyal medya hizmetlerine gelince tam tersi en ucuz fiyatlar arıyoruz. Dikkat etmemiz gereken şey aslında profesyonel işini bilen kişiler ile birlikte çalışmak. Eğer siz ucuz yollardan bu işi halletmeye çalışırsanız daha çık Instagram'da takipçi satın almanın zararlarını görürsünüz. Takipçi satın alarak işinizi ve müşteri hacminizi yükseltmek istiyorsunuz dimi? Peki bu takipçi alınarak yapılabilir mi? Bunları yaparken hesabım güvende olacak mı gibi sorularınızı bu yazımızda cevaplayacağız.

Instagram takipçi satın almak zararlı mı?

Asla zararlı değil. En basit yolla bu işlemde sizden şifre istenmediği için zararlı olması mümkün değil. O zaman bu işlemin zararları varsa biz bunu rakiplerimize yaparız ve bu işlem sonucu Instagram yaptırım uygularsa ciddi bir adaletsizlik durumu olur. Tabi profesyonel ve organik bir yükleme yapılması ciddi önem taşımaktadır. Ufak detaylar ile aslında takipçilerden alınması gereken performansı üst düzeyde alabilirsiniz. Örneğin satın alacağınız kişiler bu işlemleri deneme hesaplar ile test ediyorlar mı? İstatistikleri inceleyip en doğru sonuca ulaşacak yöntemler için araştırmalar yapıyorlar mı? Daha önce yapılan işlemlerden alınan sonuçlar olumlu mu? Takipçilerin sadece sayı olarak kalmaması için bir çok detay mevcut ve Instagram takipçi satın alma konusunda başarılı bir yol çizmek istiyorsanız işini bilen kişiler ile çalışmalısınız.

Google Tatil Rehberi Sitesi Açtı: Touring Bird
İlginizi Çekebilir!

Google Tatil Rehberi Sitesi Açtı: Touring Bird

Google ile Webmasterlerin çıkarlarının çatıştığı bazı projeler vardır. Bu projelerin varlığı tüm Google kullanıcılarının selametineyken, sizin projeniz için yüksek tempolu aksiyon filmine son dakikada dahil olan iş bitirici akt...

Takipçi satın almanın faydası oluyor mu?

Evet, fazlasıyla yararı olmakta. Hemde sayamacağımız kadar fazla etkisi var. En basit örnek ile takipçi satın alma kararınızın arkasında bir psikoloji bilimi yatıyor. Takipçi almanın hesabınıza mükemmel bir etkisi de diğer insanların sizi takip etmesini insanların referans olarak görmesidir. 10.000 Takipçinizin olması durumunda dışarıdan bakan insanlar için bu sayı referanstır ve güven verir. Yüksek takipçi sayıları insanda takip etme ve merak hissi uyandırmaktadır. Sadece sayı olarak görünümü bile bu kadar etkilidir. Yani takipçi satın almak profilinizin yeni takipçiler ile etkileşime geçmesini sağlamaktadır. Her zaman söyleriz takipçi satın almak fenomenliğe giden yolda mecburi bir sapaktır.

Takipçi satın aldıktan sonra artık daha istekli bir çalışma aşkı içinizi sarabilir. Daha fazla kişiye hitap ediyor olmanız çalışmalarınıza daha fazla özen göstermenizi sağlayacaktır. Daha iyi bir motive ile yapacağınız işlerde daha başarılı sonuçlar yakalacağınıza eminiz. İşin sonunda oluşan etkileşimi arkanıza yaslanın ve izleyin.

  • Daha etkili bir profile sahip olursunuz.
  • Paylaşım yaptığınız gönderilerde etkileşim oranı artar.
  • Gönderilerden almak istediğiniz geri dönüşlere ulaşırsınız.
  • Kurumsal imajınızı destekler.
  • Verdiğiniz reklamlardan daha fazla geri dönüş elde edersiniz.

Takipçi satın almak güvenli mi

Evet güvenli bir işlemdir. Bu güzel etkileri duyduktan sonra almak istiyorum artık diye bir karar verdiğiniz de dikkat etmeniz gereken konu ise dolandırıcılardır. Her işte olduğu gibi bu sektörde de geçmişi olmayan amatörler mevcut. Bu kişilerden ve diğer dolandırıcılardan uzak durarak işinizi tamamlayabilirsiniz. Satın almadan önce kişinin sitesinin olup olmadığını mutlaka sorun. Daha sonra ise sitenin kaç yıllık olduğuna internetten bakabilirsiniz veya site hakkında araştırmalar yapabilirsiniz. Web sitesi bir nevi kimliktir ve her bilgiyi barındırır. Bu nedenle eski olmayan yeni kurulmuş siteler pek güvenli değildir. Zira kişi dolandırıcı olsa bile hakkında bilgi bulamayız.

Takipçi satın alanlar nasıl anlaşılır?

Yapılan işlemde aslında en dikkat edilmesi gereken konu profilin inandırıcılığıdır. Bu konuda takipçi sayısının beğeni sayıları ile doğru orantıda olması ilk dikkat edilmesi gereken hususlardandır. İnandırıcı olmayan bir profil yeni kişilere ve takipçilerine güven veremez. Yani inandırıcı bir sayı oluşturamazsanız aldığınız takipçilerin faydası yerine zararını görebilirsiniz. Takipçi satın aldıktan sonra profilinizi tekrar gözden geçirip bu sayıya layık bir profil mi diyerek incelenmelidir. Bu etapta beğeni sayıları az ise yükseltilmelidir. Bu süreçte yapılan en büyük hata beğeni sayılarının az olmasıdır. Diğer bir yapılan hata ise az gönderi sayısıdır. On bin takipçi sayısında 20 gönderi olması ciddi anlamda inandırıcılığını yitirmektedir.

Takipçi almak ne anlama gelir

Teknoloji çağında en çok kullanılan sosyal medya da yani Instagram da popüler bir profilin ilk belirtisi takipçi sayısıdır. Kişisel ve firmaların kendini belli etmesi için takipçi satın almaları gerekmektedir. Firmalar ürün ve hizmetlerini daha çok fazla kişiye tanıtmak için yapılabilecek her yöntemi denemelidir ve bu yöntemde etkisi kanıtlanmış bir yöntem. Normal yollar ile takipçi arttırmak ciddi anlamda zor. 1000 takipçi kasmanın 30 gün sürmesi sürecin ne kadar yavaş olduğunu zaten anlatıyor. Instagram takipçi satın alma işlemi ise 10 dakika da takipçilerinizi arttırır.

Neden takipçi alınır?

  • Doğal yöntemler ile takipçi arttırmanın çok zor ve yavaş olması
  • Sizi takip etmesini istediğiniz kişilere güven vermek ve takip etmelerini sağlamak
  • Instagram da popüler bir görünüm yaratma
  • Daha fazla kişiye kolayca ulaşma
  • Ürün veya hizmet satışı yaparak para kazanma

Takipçiler daha sonra silinir mi

En çok yaşanan ve korkulan şeylerden biridir takipçilerin daha sonra silinmesi. Ucuz yollardan alınan ve yabancı botların olduğu takipçi kitlesinde yüksek oranda düşüş ve silinme olabilir. Bu nedenle aldığınız yerin takipçilerin düşmesine karşı telafi garantisi verip vermediğine dikkat etmelisiniz. Genelde satıcılar düşerse telafi etmediğini söyler ve sorumluluk kabul etmez. Bu kişilerden uzak durmanızı tavsiye ederiz. Instagram'ın yapısına uygun ve gerçek takipçiler yüklendiği taktirde takipçiler silinmez.

Güvenli ve Gerçek Türk takipçi satın almak istiyorsanız instina.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al