wmaraci reklam

Kendinizi Geliştirmenize Katkı Sağlayacak 5 YouTube Kanalı

YouTube, ondan faydalanmayı bilenler için paha biçilmez bir kaynak. İçerisindeki sayısız içeriklerle kullanıcılarına kendilerini geliştirmeleri için büyük bir alan oluşturduğu bir gerçek. Ancak algoritmayı size bu kanalları önerecek şekilde eğitmenin yolu da başlangıçta bu tip kanalları takip etmek.

Elbette maddeler halinde önereceğim bu kanallardan çok daha faydalı olduğunu düşündüğünüz içerik üreticileri olabilir. Bunları yorumlarda diğer okurlar ve benim için paylaşırsanız güzel bir etkileşim sağlayabiliriz. Dilerseniz listemize geçerek bu harika içerik üreticileriyle sizi bir araya getirelim.

Meraklı Maymun - https://www.youtube.com/c/meraklimaymunn

Eğer eğlenceli bir biçimde Rasberry Pi ya da Arduino öğrenmek isterseniz, bilimle iç içe olan Meraklı Maymun kanalını ziyaret etmenizi mutlaka tavsiye ederiz. Çağan Bey’e yıllardır oluşturduğu detaylı içeriklerle bilim meraklılarına bu kanaldan ulaştığı ve kaliteli içerikler ürettiği için teşekkür etmek gerekiyor. Ayrıca kanalın ilk videolarında detaylı ve eğlenceli videolarla da karşılaşmak mümkün, bunu da son olarak belirtelim.

Linkedin Kullanmak Neden Önemlidir?
İlginizi Çekebilir!

Linkedin Kullanmak Neden Önemlidir?

Bir sosyal medyada profilinizin bulunması, çoğu zaman bir keyif aracı olarak sayılabilecekken Linkedin bir gereklilik olarak karşımıza çıkıyor. Peki, neden bu sosyal medya platformunda profilinizin bulunması ve aktif olarak kullanmak öne...

Disket Kutusu - https://www.youtube.com/user/blaxis13

Bu kanal katkısını muhabbet yoluyla yapıyor. 90’lı yıllardan itibaren oyun basınında yer alan ve sektörün başarılı isimlerinden olan Sinan Akkol, Burak Akmenek ve Furkan Faruk Akıncı gibi isimlerin oturup medya, oyunlar ve teknoloji hakkında muhabbet etmelerini izlemek isterseniz çekinmeden kanala bir ziyarette bulunun. Nostaljiyi günümüzle ortak bir noktada buluşturdukları içerikleri diğer bir yandan dijital ve yazılı basına dair de önemli çıkarımlar yapabilmemizi sağlamakta.

Özgür Demirtaş - https://www.youtube.com/user/persistence2000

Özgür Bey’i televizyon kanallarında yaptığı mantıklı eleştirilerle halk olarak tanıdık. Şimdilerde kişisel kanalında gerçekten verimli bir biçimde video içerikleri üretiyor. Kendisini sosyal medyada yüzeysel olduğu gerekçesiyle eleştirenler olabiliyor. Ancak burada şunun altını çizmek lazım ki; Özgür Demirtaş aslında halk seviyesine inerek anlatımlarını gerçekleştiriyor. Bu sayede daha fazla insana katkıda bulunabildiğini düşünüyorum. Eğer kripto teknolojileri, ekonomi ve finans alanında bilgi birikimi yaşamak gibi bir amacınız varsa tavsiye ettiğimizi rahatlıkla söyleyebilirim.

Flu TV - https://www.youtube.com/user/ilkercanikligil

İlker Canikligil ve Mustafa Seven tarafından kurulan bu kanal oldukça genç olmasına karşın birbirinden değerli uzmanlarla program yapıyor olmasıyla öne çıkıyor. Özellikle sinema, sanat, sağlık, ekonomi ve müzik konusunda kendinize bir şeyler katmak isterseniz mutlaka kanalı takibe almanızı tavsiye ederiz. Bir noktadan sonra kanala yeni bir video düşüp düşmediğini kontrol etmek günlük bir rutin halini alıyor. Özellikle, Olmaz Öyle Saçma Tarih ve Bager Akbay Bey’in Sanat Sohbetleri serilerini izlemenizi öneririm.

Koray Birand - https://www.youtube.com/c/koraybirandlog

Ülkemizin en değerli moda fotoğrafçılarından birisi olan Koray Birand’ın YouTube kanalı da meraklıları için çok değerli bilgilere ev sahipliği yapmakta. Fotoğrafçılık, video prodüksiyonu gibi konularda her yerde denk gelemeyeceğimiz detayları bizimle paylaşan Koray Bey, tüm bunları oldukça eğlenceli bir kurgu çerçevesinde gerçekleştiriyor. Dolayısıyla videolarını izlemek hem keyifli, hem bol katkılı bir hâl alıyor diyebiliriz. Ayrıca kanalında yayımladığı vlog türündeki içerikleriyle de İletişim Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi gibi bölümlerin öğrencileri için pratik bilgi edinmelerine vesile oluyor.

Önerdiğiniz diğer içerik üreticilerini yorumlarda bizimle paylaşmak isterseniz çok seviniriz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al