wmaraci reklam

Mark Zuckerberg Yine Yeni Yeniden Hacklendi

Geçtiğimiz Haziran ayında paylaştığımız blog yazısıyla duyurduğumuz haberle Mark Zuckerberg’ün Pinterest ve Twitter hesabının hacklendiğini duyurmuştuk. Aynı hacker grubu tarafından Mark Zuckerberg’ün Pinterest hesabı aylar sonra tekrardan ele geçirildi.

Haziran ayında yaşanan olayda OurMine isimli bir internet korsanı grubu tarafından Zuckerberg’ün hem Twitter hem de Pinterest hesapları ele geçirilmiş yapılan paylaşımlarla “We are just testing your security (sadece güvenliğinizi test ediyoruz)” mesajı verilmek istenmişti. Aynı hacker grubu Pinterest hesabı üzerinden tekrardan aynı mesajı bırakarak hesabı yine ele geçirmiş oldu.

Anlaşılan o ki, Mark Reyiz şifre güvenliği konusunda hala yeterli tedbirleri hala almış değil. Tabii, bir de bu yaşanan hacking olayına komplo teorileriyle yaklaşılması durumu da var. Birçok sosyal medya kullanıcısına göre bu hacking olayları Mark Zuckerberg tarafından “Bakııııın, Facebook dışındakiler güvenli değil” imajı verilmek için yapılıyor.

Facebook ve Zuckerberg tarafından tüm bu komplo teorisi yalanlanmış olsa da ikinciye tekrardan hacklenmek hiçte iyiye alamet değil. Artık yarın veya haftaya da Zuckerberg’ün Twitter hesabı hacklenmiş diye bir blog yazısı okursanız hiç şaşırmayın deriz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al