wmaraci reklam

Microsoft, Beyaz Olanın Buz Dolabına Benzediği 3 Yeni Xbox Series S ve X Konsolu Duyurdu

Teknoloji devi Microsoft, dün gerçekleşen Xbox Games Showcase etkinliğinde herkesi şaşırtan bir duyuruya imza attı. Öyle ki şirket yaptığı duyuru ile 3 yeni Xbox Series S ve Xbox Series X modellerini tanıttı. Ama özellikle disksiz beyaz Xbox Series X, bu haliyle tam bir buzdolabına benzemiş gibi gözüküyor.

Yeni 2 TB Depolamaya Sahip Xbox Series X

Xbox oyun konsolunun amiral gemisi olan Xbox Series X, yeni güncellenmiş bir versiyona kavuşuyor. Teknoloji devi Microsoft tarafından yapılan duyuruda konsolun dahili depolama kapasitesi 2 TB olarak artacak. Ayrıca renk seçenekleri arasına ise Galaxy Black adı verilen uzay esintilerinden etkilenmiş siyah renk eklenecek. Konsolun performansını etkileyecek herhangi bir yenilik bulunmuyor. Konsol 599,99 dolar etiketiyle bu sene sonunda raflardaki yerini alacak.

Girişimciler Hangi Hostingi Tercih Etmeli?
İlginizi Çekebilir!

Girişimciler Hangi Hostingi Tercih Etmeli?

E-ticaret sektöründe faaliyet göstermek isteyen girişimci adayları ve firmaların e-ticarete adım atarken yapması gereken seçimler bulunmaktadır. E-ticaret sitesi kurmak isteyen firmaların, müşterilerinin kolay  ve kesintisiz bir şekild...

Diksiz, Beyaz, Buz Dolabına Benzeyen Yeni Xbox Series X

Microsoft, konsol sektöründeki amiral gemisi Xbox Series X’de bir değişikliğe daha giderek konsolun beyaz versiyonunu da piyasaya süreceğini söyledi. Fakat bu konsolun değişikliği sadece beyaz olmasıyla bitmiyor. Şirket Series X’in bu versiyonunda disk yerleştirme yerini tamamen kaldırmış. Yani konsol dijital versiyon olarak piyasaya sürülecek. Fakat disk yerleştirme yerinin kalkmasıyla oyun severler konsolu düz beyaz buzdolabına benzettiler. Konsol 1 TB dahili depolamaya sahip olacak ve 449,99 dolar etiketiyle yıl sonuna kadar çıkacak.


Xbox Series S’in Yeni Modeli Siyah Olacak

Microsoft, sunumda Xbox Series S konsolunun da yeni bir versiyona kavuşacağının müjdesini verdi. Özellikle ülkemizde de uygun fiyatıyla oldukça tercih edilen Xbox Series S, bildiğiniz gibi ilk zamanlar 512 GB depolamaya sahip olarak çıkmıştı. Fakat yetersiz depolamadan dolayı oldukça tepki çeken konsolun geçtiğimiz sene 1 TB versiyonu duyurulmuştu. Şimdi ise şirket Xbox Series S 1 TB versiyonun siyah modelinin de geleceğini duyurdu.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 3.5 / 5 (2 değerlendirme)

2 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al