wmaraci reklam

Mukayese İle Dolar ve Euro Mevduat Faizi Hesaplama

Ülkemizdeki ekonomik durumda kurların her gün değiştiği biliniyor. İnsanlar ise kurların bu değişiminden faydalanabilmek için çeşitli para birimlerine yatırım yapıyorlar. Yapılan yatırımların karşılığında ise binlerce lirayı ceplerine koyuyorlar. Döviz kurlarına yatırım yapmanın ise iki yolu vardır.

Birinci döviz bürolarına gitmek ve burada TL’nizi çevirmektir. Bu sayede nakit olarak dövizi elinize alır ve daha sonra bozdurabilirsiniz. Fakat günümüzde bu yol pek de tercih edilmiyor. İnsanlar daha çok mevduat hesapları açarak dövize yatırım yapıyorlar.

Dolar, euro, pound gibi mevduat hesaplarına yatırılan paralar değerlendikçe, daha fazla kazanırsınız. Üstelik mevduat hesabı üzerinden paranızı bozdurmak da çok daha kolaydır. Son zamanlarda insanların en çok kullandığı mevduat hesabı ise dolardır. Eğer dolar,euro yatırımlarınızı değerli kılmak istiyorsanız Mukayese sitesini tercih edebilirsiniz. Çünkü site euro kurunu ve mevduat hesaplarının açıldığı bankaları karşılaştırarak sizlere sunuyor.

Dolar, Euro Mevduat Hesabı

Mevduat hesabı bankalar üzerinden açılır. Dolar mevduat hesabı ise dolar kuru üzerine açılan hesaptır. Herhangi bir banka üzerinden açabileceğiniz dolar mevduat ile dolar kurunun yükselmesi ile birlikte yüksek meblağlar kazanabilirsiniz. Ancak kazanç elde edebilmek için doğru zamanda yatırım yapmak gerekiyor.

Burada ise yardımınıza Mukayese sitesi yetişiyor. Site dolar kurunun zaman içerisindeki hareketleriniz sizlere sunuyor. Bu hareketler 5 yıl öncesine kadar olan dönemi dahi gösteriyor. Bu sayede dolar ve euronun zaman geçen yıl bu zamanlarda hangi seviyede olduğunu görmenizi sağlıyor. Ayrıca anlık dolar değerini de yine site içerisinde bulabilirsiniz.

GitHub’a İnternet Tarihinin En Büyük DDoS Saldırısı Gerçekleştirildi
İlginizi Çekebilir!

GitHub’a İnternet Tarihinin En Büyük DDoS Saldırısı Gerçekleştirildi

İnternet okyanusunun en büyük kod kaynağı limanı GitHub, bugün yayınladığı bir blog içeriğiyle; geçtiğimiz gün tarihin en büyük DDoS saldırısına maruz kaldığını açıkladı. Saniyede 1.35 Terabit’lik veri akışıyla sını...

Euro Mevduat Faizi Karşılaştırması

Mukayese firması sitesi üzerinden sizlere euro mevduat hesaplarını karşılaştırıyor. Bu karşılaştırmalar sonucunda ise hangi bankadan daha karlı ayrılacağınızı gösteriyor. Bankaların ne kadar faiz verdiği ve bu faizlerin diğer bankalara göre oranı nedir gibi ayrıntıları karşılaştırma içerisinde görebiliyorsunuz. Bu sayede yatırım yapacağınız bankayı seçmenizi ve normalden çok daha fazla kazanmanızı sağlıyor.

Dolar, Euro Mevduat Hesabı Olan Bankalar

Site yaptığı karşılaştırmalar içerisinde neredeyse ülkedeki bütün bankalar yer alıyor. Kamu ve özel bankalar olmak üzere ikiye ayrılan kuruluşlar arasında yer alanlardan bazıları şunlardır:

  • ING Bank
  • İş Bankası
  • Yapıkredi
  • Halkbank
  • Vakıfbank
  • Ziraat Bankası
  • Garanti Bankası

Daha birçok farklı bankayı site içerisinde bulabilirsiniz. Hangi bankanın ne kadar faiz verdiğinin yanı sıra dolar mevduat faizi hesaplama işlemini de site otomatik olarak yapıyor. Yapmanız gereken yapmak istediğiniz yatırım miktarını yazmak ve vadesini belirtmektir. Vadesini belirttikten sonra karşınıza bankaların gün sonunda sizlere ne kadar verdikleri gösteriliyor.

Mukayese Sitesi Hizmetleri

Mukayese sitesi içerisinde yalnızca euro kuru için hizmet bulunmuyor. Aynı zamanda diğer döviz kurları için de mevduat hesabı karşılaştırması yapılıyor. Örneğin dolar kuru için de ayrı bir karşılaştırma bulabilirsiniz. Son zamanlarda dolar kurunun yükselmesine karşın alınan önlemler arasında bulunan kur korumalı mevduat hesabı için de banka karşılaştırmaları yer alıyor. Kendi aralarında yapılan karşılaştırmalar sonucunda yapacağınız yatırımın hangi bankada size daha fazla kazanç getireceğini görebiliyorsunuz.

Öte yandan TL Mevduat ile devam etmek istiyorsanız da genel olarak Mukayese.com üzerinden https://mukayese.com/mevduat sayfasını ziyaret edebilir ve şu an rekor derecede yüksek olan TL faiz oranlarından da faydalanabilirsiniz.

Mukayese Sitesi Finansal Karşılaştırma

Mukayese sitesinde yalnızca banka veya mevduat hesabı karşılaştırmaları yapılmaz. Finansal anlamda aklınıza gelebilecek her türlü alanla ilgili mukayese yapılmaktadır. Yapılan mukayeselerden en bilindik olanı ise cep telefonlarıdır.

Eğer bir cep telefonu almak istiyorsanız fakat hangisinin daha uygun olduğunu bilmiyorsanız bu konuda site sizlere yardımcı oluyor. Site içerisinde yer alan cep telefonu karşılaştırma kısmına girerek, benzer özelliklerdeki telefonların hangi fiyatlardan satıldığını görebilirsiniz. Bu sayede bütçenize uygun en iyi telefonu alabilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 4.33 / 5 (3 değerlendirme)

3 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al