wmaraci reklam

Online Sohbet ile İletişimde Kalın!

Online sohbet, gönderenden alıcıya gerçek zamanlı metin mesajlarının iletilmesini sağlayan internet üzerinden her türlü iletişimdir. Diğer katılımcıların hızlı bir şekilde yanıt vermesini sağlamak için sohbet mesajları genellikle kısadır ancak siz de yazışmaya doyamayanlardansanız Geveze Sohbet size göre olacaktır!

Gerçek Dünyaya Gerçek Bakış!

Online Sohbet sitesini internet forumları ve e-posta gibi diğer metin tabanlı online iletişim biçimlerinden ayıran, sözlü sohbete benzer bir his yaratmasıdır. Online sohbet, bir göndericiden birçok alıcıya ve sesli ve görüntülü sohbete giden çok noktaya yayın iletişimlerinin yanı sıra birebir iletişimleri de ele alabilir veya web konferansı hizmetinin bir parçası olabilir. Online sohbet odaları, öncelikli olarak anlık mesajlaşma programlarını içerir ve buna Internet Relay Chat denir. MUD'lar gibi araçları kullanan herhangi bir doğrudan metin tabanlı veya video tabanlı, bire bir sohbet en ideal olanıdır. Online chat sayesinde gerçek dünyadan kopmadan, sosyal ortam yaratarak çok sayıda arkadaş edinebilirsiniz.

Google, Yalan Haber Yapan Siteleri AdSense’den Uzaklaştıracak
İlginizi Çekebilir!

Google, Yalan Haber Yapan Siteleri AdSense’den Uzaklaştıracak

AdSense gelirini yükseltmek için sosyal medya destekli olarak yapılan spam ve hit çekme çalışmalarının sonu geliyor olabilir. Google, ABD seçimleriyle ilgili olarak yaşanan haber skandallar ı sonrasında yalan haber yapan ve özellikle Fa...

Eğlenceli Yeni Arkadaşlıklar!

Online sohbet, gayri resmi konuşma anlamına gelir. Çoğunlukla doğrudan bir ancak çok kullanıcılı bir ortamda kişiler arasında anonim iletişime izin veren web tabanlı uygulamaları içerir. Web konferansı, satıcı tarafından kontrol edilen bir web sunucusunda barındırılan ve genellikle bir hizmet olarak satılan daha spesifik bir online hizmettir. Bizimmekan bu hizmeti 24 saat kesintisiz sağlayan, binlerce üyesi ile her kesimden arkadaş bulabileceğiniz bir alandır. Chat siteleri seviyeli, özgüvenli bir şekilde kendi isminizi vermek zorunda kalmadan arkadaşlar edinebileceğiniz yerdir.

Sizinle Aynı Siteye Üye Olan ınsanlarla Konuşun!

Online sohbet için sitelerin belirli gizlilik ve kullanıcı koşulları bulunur. Bu nedenle ücretli ya da ücretsiz olarak siteye üye olmanız gerekir. Sizin gibi üye olan herkes ile dilediğiniz kadar konuşmakta özgürsünüz, dilediğiniz sayıda kişi ile arkadaşlık kurabilirsiniz. Bilgisayar dışında, mobilden de hizmet veren online arkadaşlık siteleri ile arkadaşlarınız ile her an iletişimde kalabilirsiniz. ıhtiyacınız olan tek şey üye olmak, bir nick ve şifre belirlemek! ıstediğiniz kadar arkadaş bulmakta, istediğiniz sürede https://www.gelkeyfim.com sitesinde kalmakta özgürsünüz!

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al