wmaraci reklam

Önümüzdeki Hafta Vizyona Girecek Filmleri Sizler İçin Listeledik

Hesaplaşma (The Accountant)

Christian Wolff (Ben Affleck) diğer insanlara göre sayılarla arası çok daha iyi olan bir matematik bilginidir. Küçük bir kasabada dünyanın en azılı suç organizasyonlarının muhasebeciliğini yapmaktadır. Bu sırada Hazine Bakanlığı'nın Suç Yürütme Birimi kendisini takibe başlar ve Christian dikkat çekmemek için sıradan bir müşteri olarak düşündüğü bir robotik şirketiyle çalışmaya başlar. Çalıştığı süre zarfında müşterisinin defterlerinde milyonlarca dolar değerinde tutarsızlıkların olduğunu keşfeder. Bu tutarsızlıkların üzerinde çalıştıkça içinde bulunduğu tehlike büyümeye başlar. Yönetmenliğini Gavin O’connor’ın yaptığı filmde başrolleri Ben Affleck ile Anna Kendrick oynuyor.


Ekşi Elmalar

Aziz Özay'ın (Yılmaz Erdoğan) 1970’li yıllarda Hakkari’nin belediye başkanlığını yapmaktadır. Aziz Özay’ın meşhur bir elma bahçesi ve dillere destan olmuş güzellikleriyle Muazzez (Farah Zeynep Abdullah), Türkan (Songül Öden) ve Safiye (Şükran Ovalı) isminde üç kızı vardır. O tarihlerde ki kültürel yapıya da dikkat çekilen filmde kızların erkeklerle görüşebilmesinin çok zor olduğu, kültürel değerlere katı bir şekilde sahip çıkıldığı net bir şekilde filmde aktarılmış.

Google, Açık Kaynaklı Proje ve Araçlarını Paylaştığı Yeni Bir Site Hizmete Sundu
İlginizi Çekebilir!

Google, Açık Kaynaklı Proje ve Araçlarını Paylaştığı Yeni Bir Site Hizmete Sundu

Açık kaynak çok hojdir ancak şirketlerin Open Source dünyası için bu denli adım atmaları, ister istemez aklımıza bulanık sulara dönüştürüyor. Microsoft’un Linux’a destek verdiğini açıklaması ve ortaya çıkan açık kaynak ka...


Julieta (Silencio)

Madrid’te Lorenzo ile birlikte yaşayan Julieta (Emma Suarez) Portekiz’e taşınmaya karar vermiştir. Julieta bir gün; 12 yıldır haber alamadığı ve en son 18 yaşında gördüğü kızı Antia (Adriana Ugarte)’nın en yakın arkadaşı olan Beatriz (Michelle Jenner) ile karşılaşır. Antia’nın artık yolunu çizdiğini ve annesini hayatında istemediğini söyler. Julieta Portekiz’e gitme fikrinden vazgeçer ve kızından umutsuzca haber beklemeye başlar.


Dar Elbise

Bu hafta gösterime girecek filmin yönetmenliğini Hiner Saleem yaptı. İstanbul’da çekilen filmde Paris’te çalışan modacı Lisa’nın Türkiye’deki yakın arkadaşı olan Helin’in önerisi üzerine Helin’in yaşadığı kasabada defile yapmaya karar verir. Lisa Türkiye’ye gelmeden önce hazırlıklara başlayan Helin, birçok kadınla görüşür ve defile için ikna eder fakat iş bu kadarla bitmeyecektir.  Başrolü Tuba Büyüküstün’ün üstlendiği filmde Veronique Wuthrich, Caner Cindoruk, Hazar Ergüçlü, İnanç Konukçu, Canan Ergüder, Lila Gürmen, Devrim Yakut, Doğukan Polat, Osman Alkaş, Kaan Çakır, Murat Karasu, Mehmet Erdem gibi oyuncular bulunmakta.


Dokuzuncu Hayat (The 9th Life of Louis Drax)

Liz Jensen’in romanından uyarlanan film, 9 yaşındaki Louis Drax’in garip hayatını anlatıyor. 9 yaşına kadar 8 farklı ölümcül kaza atlatan küçük çocuk, sonraki yaş gününde ise bir uçurumdan düşüyor. Olayı araştıran bir psikiyatr yaşananların sıradan şeyler olmadığını ve beklenilenlerden çok farklı gerçeklerin olduğunu gün yüzüne çıkarıyor. Yönetmenliğini Alexandre Aja ‘nın yaptığı filmde, başrollerinde Breaking Bad serisi ile isminden çokça söz ettiren Aaron Paul ve Grinin Elli Tonu filmiyle tanınan Jamie Dornan, Sarah Gadon gibi isimler yer alıyor.


Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi (Muhammad: The Messenger of God)

Yapımı uzun yıllardır devam eden film Hz. Muhammed’in hayatından bir kesimi anlatmakta. Hz. Muhammed’in 12 yaşına kadar Mekke’de yaşanan olayların anlatıldığı film yaklaşık 30 milyon $ bütçe ile çekilmiş. Film Hz. Muhammed’in hayatını ne kadar doğru ya da yaşanan olayları ne kadar aslına uygun anlattı bunu bilemiyoruz ama frgmanından izlediğimiz kadarıyla etkileyici olduğu söylenebilir.  Yönetmenliğini Mecid Mecidi’nin yaptığı filmde Mahdi Pakdel, Sareh Bayat, Ali Reza Shoja-Nuri, Mohsen Tanabandeh, Rana Azadivar oyuncular yer almakta.


Kubo ve Sihirli Telleri (Kubo and the Two Strings)

Filmde deniz kenarında sakin bir köyde sıradan bir hayat sürmekte olan Kubo’nun maceraları anlatılıyor. Geçmişten gelen bir ruh, Kubo’nun babasıyla olan kan davası için geri geliyor ve birçok canavarı, fantastik yaratıkları harekete geçiriyor. Kubo bu düşmanlarla baş edebilmek için babasının zırhını bulmak zorundadır. Yönetmenliğini Travis Knight’ın üstlendiği filmde seslendirmen kadrosu olarak Rooney Mara, Charlize Theron, Matthew McConaughey gibi isimler bulunuyor.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al