wmaraci reklam

Oyunları Yapay Zeka İle Güçlendiren Özellik: NVIDIA G-Assist

Yapay zeka artık günümüzde inanılmaz derecede ilerleme kaydetti. Yapılan yatırımlar ve gelişen teknoloji ile her alana dahil olan yapay zeka tabii ki oyun sektörüne de dahil oldu. Dünyanın teknoloji devi NVIDIA, geliştirdiği NVIDIA G-Assist adlı yapay zeka ile artık oyuncuların oyun deneyimlerini daha da güçlendirecek ve oyunculara yardımcı olacak. Bir tür oyuncu sanal asistanı olarak geçen G-Assist, oyuncular tarafından oldukça beğenildi. Peki NVIDIA G-Assist nedir?

NVIDIA G-Assist Nedir?

NVIDIA G-Assist, NVIDIA firması tarafından geliştirilen bir yapay zeka sanal asistan. Oyuncular için geliştirilen bu sanal asistan, anlık olarak oyuncuları izleyip oyunun gidişatına göre oyunlarını nasıl daha iyi geliştirebilirler diye yardımcı olacak. Ayrıca yapay zeka oyuncuların sistem özelliklerini ve performansını takip ederek otomatik olarak oynanan oyunun grafiklerini optimize edecek.

Dünyanın İlk Holografik Ekranı Üretildi!
İlginizi Çekebilir!

Dünyanın İlk Holografik Ekranı Üretildi!

3 boyutlu tasarımlarla haşır neşir olan tasarımcılar için VR ve AR Headset’ler çalışmalarına erken ön bakış atmalarının en dahiyane yollarından biri. Uzun süre boyunca takılan Headset’lerin konfor açısından başarılı oldu...

NVIDIA G-Assist Oyunlar İçin Bilgi Verecek

NVIDIA, yaptığı tanıtım ile birlikte adeta oyun yazılımı konusunda devrim yaratma peşinde olduğunu kanıtladı. ARK Survival Evolved oyununun yapımcı firması ile partnerlik imzalayan NVIDIA, G-Assist’i ARK üzerinden tanıttı.. Yapılan tanıtıma göre NVIDIA G-Assist, ARK Survival Evolved oyunundaki bilgileri ve izleri kaydedip sonradan soru soran oyuncuya sesli olarak bilgiler verdi. Örneğin oyunda bir dinazoru nasıl evcilleştireceğini bilmeyen oyuncu, bunu G-Assist’e sordu ve G-Assist de sesli yanıt ile soruya cevap verdi. NVIDIA, yapay zeka yapay asistanın özellikle zorlu boss savaşlarında ve PvP’lerde oyunculara ciddi anlamda yardımcı olacağını düşünüyor.

NVIDIA G-Assist, Laptopların Pil Ömrünü de Uzatıyor

NVIDIA’nın yaptığı açıklamaya göre G-Assist, performans ve teknik özellik analizi yapabildiği için bir oyunun istediği gücü hesaplıyor ve laptoplarda yer alan pilleri kontrol ederek oyunun istediği kadar güç aktarılmasını sağlıyor. Böylelikle laptopların pil ömrünü uzatabiliyor.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 5 / 5 (1 değerlendirme)

1 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al