wmaraci reklam

Playstation 5’in Yeni Versiyonları Geliyor

Yeni nesil konsol denilince direkt akla gelen Playstation 5, hem dijital sürümü hem de fiziksel sürümü ile satış listelerinde uzun süredir üst sırada. Sony tarafından ‘exlusive’ yani özel oyunlarla da desteklenen Playstation 5, dünya genelinde milyonlarca satışa imza attı. Fakat artık oyuncular konsolun daha modern tasarıma ve özelliklere sahip versiyonunu yani Playstation 5 Slim versiyonunu istiyordu ki Sony beklenen tanıtımı yaptı.

Playstation 5 Slim Tanıtıldı

Sony Playstation 5 Slim konsollarını tanıtacağı lansmanı duyurdu. Kendi internet sitesinde bir duyuru ve bir görsel yayınlayan firma, ‘Tatil sezonu yaklaşırken yeni bir PS5 modelimizin lansmanını yapacağımızı duyurmanın heyecanını yaşıyoruz’ notunu düştü.

xDrive, Dünyanın En Ünlü Oyun Fuarı Gamescom’a Katılıyor!
İlginizi Çekebilir!

xDrive, Dünyanın En Ünlü Oyun Fuarı Gamescom’a Katılıyor!

Geniş ürün yelpazesi ve tasarım çizgisiyle sektörün öncü ve lider firması xDrive Oyuncu Koltukları, 24-28 Ağustos 2022 tarihleri arasında Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen dünyanın en büyük bilgisayar ve oyun fuarı Gamescom'a ...

Playstation 5 Slim’in Özellikleri Ne Olacak?

Yeni konsol hakkında duyuru yayınlayan Sony, Playstation 5 Slim hakkında bazı detaylara da yer verdi. Yeni konsolun Playstation 5’e göre %30 oranında hacmini daha da azaldığını söyleyen Sony, konsolun daha fit ve modern tasarıma sahip olacağını belirtti. Yeni konsolların ağırlığını dijital sürümde %18 ve diskli sürümünü %24 oranında azaldı. Ayrıca PS5 Slim 1 TB SSD’ye sahip olacak. Dijital versiyon tercih edenleri de düşünen Sony, dijital konsolları diskli hale getirebilecek 79,99 dolara ‘Harici Blu-ray Disk Sürücüsü’ piyasaya sürecek.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 4 / 5 (1 değerlendirme)

1 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al