wmaraci reklam

Popüler Sanal Ödeme Kartlarının Karşılaştırması: myBrocard, PST:NET, Capitalist

Merhaba, ben Grats Group’dan Danya.

Hangi sanal kartlar daha iyi? Tüm medya müşterilerinin kendilerine sorduğu değişmeyen soru. Ekibimiz bu makale ile bu soruyu kapsamlı olarak cevaplamaya çalıştı. Ekibimiz hakkında birkaç bilgi: Google reklamlarında derin ve başarılı bir tecrübeye sahibiyiz. Hali hazırda Facebook reklamlarında aktif olarak trafik yönetimi yapmaktayız. Bu yüzden, medya satın almaları için en iyi ödeme çözümleri hakkında derin bir araştırma yapmaya karar verdik.

En popüler sanal ödeme kart servisleri hakkında veriler topladık (bir tanesini zaten kullanmaktayız), tüm gizli ücretleri bulduk ve reklam platformlarıyla iyi çalışıp çalışmadığını fiilen kontrol ettik.

Araştırmamız doğrultusunda ödeme servisleri ile çalışmanın kilit aşamalarını inceledik:

  • Hesap oluşturma
  • Kart çıkartma
  • Kartların reklam hesaplarına bağlanması
  • Trafik yönetimi
  • Sanal kartların güncel ücretlerini hesaplama

Makalemiz en iyi anlaşılırlık için birkaç tablo içermektedir, ayrıca en sonda nihai düşüncelerimizi bulabilirsiniz. Haydi, başlayalım!

1. Kayıt ve Hiriş

Her yolculuğun ilk adım ile başladığı gibi, ödeme servisleri ile çalışmak da kayıt işlemi ile başlar. Seçili ödeme servislerine erişim için gereken verilerin karşılaştırması:

Sorulan konular

Brocard

PST.NET

Capitalist

E-posta

+

+

+

Parola

+

+

+

İsim

+

Gerekmiyor

Gerekmiyor

Soy isim

Gerekmiyor

Gerekmiyor

+

Ülke

+

Gerekmiyor

Gerekmiyor

Şirket

+

Gerekmiyor

Gerekmiyor

Aylık harcama

+

Gerekmiyor

Gerekmiyor

Gereken kart sayısı

+

Gerekmiyor

Gerekmiyor

Hedef servisler

+

Gerekmiyor

Gerekmiyor

Hesap türü

Gerekmiyor

Gerekmiyor

+

Faaliyet alanı

Gerekmiyor

Gerekmiyor

+

Websitesi

Gerekmiyor

Gerekmiyor

+

Telegram

+

+

İsteğe bağlı

Skype

Gerekmiyor

İsteğe bağlı

İsteğe bağlı

Telefon numarası

Gerekmiyor

Gerekmiyor

İsteğe bağlı

Google doğrulama

+

+

Telegram doğrulama

+

Facebook doğrulama

+

Kartın teslim süresi

1-3 gün

Hemen

2-3 saat

 

Brocard (mybrocard.com) Kayıt ve Değerlendirmeler

Mybrocard kayıt süreci, servise erişim için gereken mülakat zorunluluğundan dolayı karışıktır. Anketi doldurduktan sonra, potansiyel müşterilerin beklemesi gerekiyor. Başvurunun 24 saat içerisinde (iş günleri) değerlendirmeye alınacağı söyleniyor. Ayrıca, davet sistemi de bulunmaktadır. Doğrulama için, belgelerinizi kameraya göstermeniz gerekiyor.

Gerçekte ise, arama sağlanması ve KYC doğrulamasını geçmemiz yaklaşık 3 iş günümüzü aldı. Belki de teknik bir aksaklık meydana gelmiş olabilir, ancak doğrulama isteğimiz için Brocard destek ekibine hatırlatma yapmak zorunda kaldık. Kısacası bizi unutmuşlardı. Mülakat sırasında ekibimizin büyüklüğü, trafik kaynakları, harcamalar ve kartlarla ilgili planlarımız, para yatırma yöntemi tercihlerimiz ve iş ortağı ağları ile ilgili sorular sordular. Ayrıca, reklam hesaplarımızın istatistiklerinin ekran görüntülerini sağlamamızı da istediler. Biraz daha bekleyişin sonunda Brocard sanal kartlarına erişime sahip olduk.

Trustpilot değerlendirmeleri yok. Websitesinde John, Alex, Mike ve Rob’un yazmış olduğu değerlendirmeler var ve onlara göre Brocard, uzun kayıt sürecine değen en iyi servis.

Giriş işlemi ise, mail adresi ve parola ya da Facebook ve Google hesapları aracılığıyla yapılabiliyor.

PST:NET (pst.net) Kayıt ve Değerlendirmeler

PST kayıt süreci (kısa ödeme, tutma ve transfer süreleri) çok daha kolay. İlk kart ve 500 $ altındaki harcamalar için KYC gerekmiyor. Biz daha yüklü harcamalar planladığımız için, hesabımızı doğruladık. (Sadece belge fotoğrafı göndermekten ibaret olan) PST doğrulaması bir saat sürdü, ayrıca ekiplere özel planı test edebilmemiz için fırsat tanındı (kart başına 1 $ ve para yatırma komisyonu $2).

Servisin Trustpilot değerlendirmesi 4,3 (Mükemmel).

Müşteriler servise kullanıcı adı-parola, Telegram veya Google hesapları aracılığıyla giriş yapabiliyor.

Capitalist (capitalist.net) Kayıt ve Değerlendirmeler

Capitalist ödeme sistemi bizi kayıt için istenen detaylı bir form ile karşılıyor. (Bireyler için 6 giriş veya iş temsilcileri için 7 giriş). Belgelerin doğrulanması birkaç saat sürebiliyor (biz 2-3 saat harcadık).

Servisin Trustpilot değerlendirmesi 4,2 (çok iyi).

Servis girişi sadece geleneksel kullanıcı adı-parola çiftiyle yapılıyor, bu kısımda herhangi bir geliştirme yok.

YouTube’daki Rastgele Kareleri Sanata Dönüştüren AI Eseri Twitter Botu
İlginizi Çekebilir!

YouTube’daki Rastgele Kareleri Sanata Dönüştüren AI Eseri Twitter Botu

Neler hissettiğinizi biliyorum. Yatıyoruz AI, kalkıyoruz AI ve bu AI geyiklerinin elle tutulur ciddi bir şeylere dönüştüğü de yok. Mesela hala bulaşıkları yıkamamıza veya evi toplamamıza yardım edecek kıvama gelebilmiş değiller. B...

2. Kartlar ve BIN

Bir sanal kart servisinin en önemli kısmı nedir? Elbette, kartların kalitesi. Bu servislerin hangi BIN, ödeme işleme ve kart türlerini sunduğunu irdeledik.

Kartla

Brocard

PST.NET

Capitalist

BIN ülkesi

ABD

ABD, AB

Birleşik Krallık

Ödeme işlemcisi

Mastercard

Visa, Mastercard

Mastercard

BIN sayısı

3 (4?)

10 (25?)

1

3DS Desteği

Var, şartlar dahilinde

Var

Var

Apple Pay / Google Pay Desteği

Yok

Özel

Yok

Para birimi

USD

USD,EUR (GBP)

EUR


Brocard Kartları

3 BIN (ABD) ve 3 kart türü (yalnızca USD) mevcut:

  • 531367 Mastercard Kredi USD Ön Ödemeli – izin verilen tüm ödemeler için
  • 539406 Mastercard Kredi USD – yukarıdaki ile aynı
  • 555608 Mastercard Kredi USD – Google ve Facebook Reklamları gibi reklam hizmetlerine ödeme yapmaya uygun olan ve kendi bakiyesine sahip kartlar.

3D Secure sistemine sahip kartlar da mevcut, ancak 100 ödemeden sonra ve reddedilen işlemlerin oranı desteğe göre % 10-15’ten az ise kullanılabilir.

Çevrimdışı ödemeler için Apple Pay ve Google Pay desteği yok.

PST Kartları

Kullanıcılar için 25 BIN ve 6 kart türü mevcut, en azından web sitesinde yazılan öyle. Kartlar USD ve EUR para birimlerinde ve GBP birimindeki kartların yakında kullanıma sunulacağı söyleniyor. Buna rağmen, hesabımızda sadece 10 BIN (ABD) ve 4 kart türü mevcut, diğerleri için belli ki müşteri hizmetleri için iletişime geçmek gerekiyor.

PST kartları ilgili biraz daha bilgi:

  • Premium Facebook Kartı (Mastercard/Visa) – güvenilir BIN ve düşük ücretli ve yalnızca Facebook reklamlarına yönelik kart, işlem ücreti alınır
  • Reklam Kartı (Mastercard/Visa) – sadece dijital reklamlar için (Facebook Reklamları, Google Reklamları, TikTok Reklamları, Taboola, Bing Reklamları, Apple Search Reklamları, vb.)
  • Evrensel Kart (Visa) – her türlü ödeme için evrensel kart
  • 3DS Evrensel (Visa) 3D secure desteği olan her türlü ödeme işlemi için (kod onaylı)
  • Platinyum Reklam Kartı (Visa Platinyum Kredi) – dijital reklamlara yönelik, en güvenilir BIN ve özel şartları (müşteri desteğine göre) olan kart. Aylık 10 ve üzeri reklam harcaması şartıyla, destek hizmeti kanalıyla mevcut
  • PST Siyah (???) – “Apple Pay destekli ve ATM para çekimi olan kart, şimdilik özel bir seçenek, sadece davet yoluyla kullanılabilir” – Destek servisine nasıl bir kart olduğunu sorduğumuz zaman, aldığımız cevap bu oldu. Henüz bu tür özellikli bir karta sahip olmadığımız için, eğlenceli görünüyor.

Capitalist Kartları

Yalnızca bir tür kart (EUR) mevcut, ancak bir kerede 100 tane çıkartabilirsiniz ama o kadar kolay değil. Kart çıkartmak için, “Doğrulanmış kullanıcı” statüsüne sahip olmanız gerekiyor ve bu statüyü almak için dahili hesap doğrulamasından (kişisel verileri belirtmek, kayıt adresi ve belge fotoğraflarını eklemek) geçmeniz gerekiyor. Destek servisi yorumları: “dahası, kart çıkartmak için başvururken, herhangi bir kart sahibi verilerini girebilirsiniz, önemli olan şey, adres AB ülkelerinden birine ait olmalı). Bu bilgi ilaveten kontrol edilmeyecektir. Her yeni kartı çıkartırken, başvuru sırasında tamamen yeni verileri girmeniz gerekiyor. (isim, adres, posta, telefon numarası).” Bunu neden yaptığımız tam olarak anlaşılmış değil ama sorun yok.

Capitalist kartları 3D-Secure ve Apple Pay / Google Pay’i desteklemiyor.

3. Ücretler

Kart çıkartmak, buzdağının sadece görünen kısmı, en önemlisi bundan sonra başlıyor. Haydi, komisyonları ve farklı ödeme servislerindeki diğer koşulları karşılaştıralım.

Koşullar

Brocard

PST.NET

Capitalist

Kart çıkartma bedeli

$2.00

En az $1

€8.55

Kripto para yatırma ücreti

En az 4%

En az 2%

8.2%

Yerel ödeme ücreti

Yok

Yok

€0.50

İlave ücretler

1% + $0.30

Yok

Yok

Reddedilen ödeme ücreti

$0.50

Yok

Yok

Para çekme zamanı

14-21 days

Anında

Anında

Ücretsiz kartlar ve diğer bonuslar

Ekipler için 50 ücretsiz kart

Ekipler için 100 ücretsiz kart

Yok

Ortaklık programı

Yok

Var

Var

Promosyon kodları, kuponlar

Yok

Var

Var


Brocard Ücretleri

Her birinde farklı ücretlerin uygulandığı birkaç para yatırma seçeneği mevcut: Capitalist ile (%6), USDT (%4), WIRE (%3) ve Marketcall iş ortağı ağı (%2). Para yatırma işlemleri destek ekibince bilet sistemi aracılığıyla gerçekleştiriliyor.

Otomatik USDT yatırma işlemini yalnızca güvenilir hesaplar kullanabiliyor (ancak, “güvenilir” ile neyin kastedildiği hakkında bir açıklama yok). Capitalist aracılığıyla otomatik para yükleme işlemi için, tutarın en az 500 USD olması gerekiyor ve komisyon oranı %7 (her nedense, bilet aracılığıyla para yükleme işleminde %6 idi).

Tüm temel BIN’ler için ücretler, bu makalenin yazıldığı sırada aynıydı:

  • ABD ödemeleri ücretsiz
  • ABD dışı ödemelerin ücretleri - %1 + 0,30 $
  • Reddedilen ödeme ücreti – 0,50 $
  • Kart çıkartma – 2,00 $

Bunun yanı sıra, aşağıdaki komisyonların vaat edildiği gizli BIN 428816 mevcut:

  • 50 $ üzeri ABD ödemeleri ve 70 $ üzeri ABD dışı ödemeler – ücretsiz
  • 50 $ altı ABD ödemeleri (ücret 0,29 $) ve 70 $ altı ABD dışı ödemeler (ücret 0,70 $).

Bu ücretler, yetersiz bakiye dolayısıyla ödemelerin reddedildiği (Red) durumlar için de geçerli

Paralar ancak destek ekibine istek göndermek suretiyle çekilebiliyor. USDT adresinizi belirtmeniz ve bir süre beklemeniz gerekiyor: destek hizmeti paranın 3 haftaya kadar olan zaman içerisinde transfer edileceğini söylüyor, ancak SSS bölümünde 14 gün olduğu belirtilmiş (geçici problemler?).

Bize “yeni ekipler için 50 ücretsiz kart” promosyonundan bahsedildi. Promosyon kodları yok.

PST Ücretleri

Hesaba para yatırma komisyonları yok, ancak karta para yatırma komisyonları var (kart türüne göre) - %2’den başlıyor.

USDT-TRC20 aracılığıyla hesabınıza kendiniz para yatırabilirsiniz (ERC 20, BTC ve WIRE yatırma işlemleri destek hizmeti aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Ortak ağ üzerinden PST hesabına direk WIRE transferi almak mümkün.

USDT yatırma işlemi anında bakiyeye yansır, BTC için, her zamanki gibi iki onayı beklemeniz gerekiyor.

Diğer PST ücretleri:

  • ABD ödemeleri ücretsiz
  • ABD dışı ödemeler kart banka ücretlerine bağlı
  • Reddedilen ödeme ücreti – yok
  • Kart çıkartma ücreti – 1 $’dan başlıyor

USDT çekimleri destek servisine gerek kalmadan anında yapılabiliyor. Çekilebilir minimum tutar 500 $.

Ücretsiz beşinci kart” ve “ilk kart ücretsiz, ilk para yatırma komisyonsuz” kampanyaları için promosyon kodları bulduk. Bu yazının yazıldığı sırada iş ortağı ekipler için promosyon vardı – 100 karta kadar ücretsiz, ilave kartlar 1 $, %2 para yatırma komisyonu. Bu promosyon teklifi, aylık 30k $ üzeri reklam harcaması olan medya müşteri ekipleri için geçerli.

Capitalist ücretleri

Müşteriler, kripto işlemlerine (para yatırma, para çekme) erişim için hesaplarını doğrulamaları gerekiyor – sonrasında BTC, ETH, USDT (TRC 20 ve ERC 20) ve USDC kullanarak hesaplarına yükleme yapabilirler.

SWIFT/SEPA üzerinden para yatırma işlemleri için komisyon alınmıyor, ama banka transferleri sadece iş hesabına (anlaşma imzalanması gerekiyor) sahip olan doğrulanmış kullanıcılar tarafından kullanılabilir.

Diğer Capitalist ücretleri:

  • İşlem ücreti – 0,50 €
  • Reddedilen ödeme ücreti - yok
  • Kart çıkartma ücreti – 2,65 € (bakım ücreti 2,4 €)
  • Ek servisler (ödeme arama, wire ödeme iadesi ve SWIFT istekleri) – tümü için 50 €
  • Capitalist hesabından karta para yatırma - % 4,7 (en az 3,5 €)
  • Dönüşüm ücreti - % 3,5

Gerçekte, kart çıkartma ücreti çok fazla yükseldi – 2,65 euro yerine 8,55 euro.

Sanal karttan Capitalist hesaba para iadesi – 1 €.

Ancak, para çekimleri için bir çok seçenek bulunmakta: kripto cinsinden ve daha fazlası.

Haydi, kriptodan başlayalım:

İlk üç seçenekte “her dakikada güncellenen dinamik komisyon oranları” var:

  • USDT Tether (ERC20) % 0.35 + 5 USDT
  • USDT Tether (TRC20) % 0.35 min 2 USDT
  • USD Coin (ERC20) % 0.35 + 5 USDC

En iyi bilinen kripto paralarda sabit komisyon oranları var (dinamik güncelleme ile ilgili not yok)

  • Bitcoin 0.0001 BTC
  • Ethereum 0.25% (en az 0.01 ETH)

Kriptodan başka hangi para çekme seçenekleri var?

USD ve EUR, PayTM ve IMPS (Hindistan ödeme servisleri) banka transferleri mevcut, ayrıca müşteriler paralarını çeşitli ülkelerden (Dünya genelinde Mastercard) para kartlarına çekebilirler.

Hesaplar arası bazı transferlerde (USDT’den USD’ye) ücret uygulaması var, diğerlerinde ise (USD’den USDt’ye) - % 2,5.

Bu yazının yazıldığı sırada sadece Capitalist ücretsiz kartı için promosyon kodu vardı.

4. Trafik Testi

İlk olarak, kartların reklam hesaplarına bağlanma imkanını (her kart 10 FB hesabına bağlıydı) kontrol ettik ve bu hesaplardan trafik yönetme sonuçlarını ölçtük. Grats Network’den 1 ülke seviyesinde ve kendi uygulama çözümümüz ile reklam yapıldı. Her şey yılların FB reklam tecrübesine sahip profesyonel medya müşterisi tarafından ayarlandı, bu yüzden test uygulamasının teknik kısmı ile ilgili soru işareti kalmadı.

Her servis için ortalama harcama verisi elde ettik, bu veriler açık bir biçimde örnek teşkil etmese bile, reklam hesaplarının kalitesi ve diğer faktörler sonuçları etkilemiş olabilir. Faktörlerden bahsetmek gerekirse:

  • AXFacebook mağazasının hesapları – 1-2 aylık Ukrayna hesapları (2 BM ve yeni FP’ye sahip Premium hesaplar)
  • Spaceproxy proksileri – mobil (konum: UA)
  • Tespit engelleyici tarayıcı Indigo tarayıcı (kupon kodu: GratsGroup. Bunun için teşekkürler, Raf)
  • GratsGroup uygulamaları

Trafik testi

Brocard

PST.NET

Capitalist

Hesap bağlama (FB)

10’da 10

10’da 10

10’da 10

Reklam hesabı askıya alma (bir hafta sonra)

5

3

3

Kalıcı hesap engeli

3

2

3

Ortalama reklam harcaması

$516

$704

$227

Gerçek komisyon

% 7-8

% 2

% 11,20


Brocard Trafik Testi

Brocard kartları tüm Facebook hesaplarına (10’da 10) kolayca bağlandı, ancak test haftasında 10 hesabın 5’i reklam hesabı olarak askıya alındı, müracaat sonrasında 3 tanesi kalıcı olarak engellendi. Hesap başına ortalama harcama 516$ oldu.

Brocard hizmetinde komisyonların hesaplanması gerçekten zor oldu, çok fazla olmaları (hesaba para yatırma için, USDT/USD dönüşümü için, uluslararası ödemeler için) gerçeğine ek olarak, şüphesiz belli olmayan komisyonlar da (reddedilen ödeme ücretleri bloklu ve askıdaki kartlara dahi uygulandı) vardı. Sonuç olarak, hizmetin ortalama komisyonu % 7-8 oldu.

PST Trafik Testi

PST kartları da FB hesaplarına kolayca bağlandı. Test haftasında 10 hesaptan 3’ü reklam hesabı olarak askıya alındı, başvurudan sonra 2 tanesi kalıcı olarak engellendi. Hesap başına ortalama harcama 704$ oldu.

USDT/USD dönüşümü 1:1 oranında sabitlendi – sonuç olarak, medya satın alma ekibine (kart başına 1$ ve çok düşük para yatırma ücreti - %2, ayrıca ekiplere 100’e kadar ücretsiz kart veriyorlar) yönelik planda olduğumuz için, gerçek ücretler test sırasında % 2’ye döndü. Bu, medya satın alma piyasasında en düşük komisyon gibi görünüyor.

Capitalist Trafik Testi

Capitalist kartları, ilk iki servis gibi tüm FB reklam hesaplarına (10’da 10) bağlandı. Test haftasında 10 hesabın 3’ü reklam faaliyetleri üzerinde engel yedi, başvuru girişimlerinden sonra üç hesap da kalıcı olarak engellendi. Hesap başına ortalama harcama 227$ oldu.

Capitalist hizmetinin gerçek komisyonu en yüksek oldu. İşlem ücretleri olarak ilave %3 komisyon alındı ve para yatırma komisyonu (% 4,7) ve dönüşüm komisyonu (% 3,5) ile birlikte toplam komisyon % 11,2’ye çıktı. Ünlü bir marka için fiyat bu mu olmalı?

5. Sonuçlar

Genel sonuç

  • Test ettiğimiz tüm kartlar tüm Facebook Reklam hesaplarına bağlandı (10/10). Reklam harcamasının anlamlı olup olmadığına karar vermek sizin takdirinizde.
  • Toplam ücretin % 70’i kadar tutabileceğinden, ilave ücretler konusunda dikkatli olmalısınız.
  • Tüm modern sanal kart servislerinde finansal hizmetler ile ilgili tüm işlemler yasaklanmıştır. (Wise, Revoult, vb.)
  • Apple Pay / Google Pay’i destekleyen çok az kart var.
  • 3DS özelliği, sanal kartlar arasında oldukça nadir

Brocard Sonuçları

  • Brocard kartları “askıya alındığı” ve engellendiği için tüm parasal işlemler reddedilebilir. Sorun şu ki, hizmet her reddedilen ödeme için düzenli olarak 0,50 $ komisyon ödemesi alıyor. Bu önemsiz bir miktar gibi görünebilir, ancak Facebook ödeme alamadığı her faturayı karttan tahsil etmek için 20 sefere kadar deneme yapıyor. Bu durum, resmi SSS sayfasında belirtilmiş, bunun için arkadaşlara geçerli not veriyoruz. Ancak sorun maalesef bununla çözülmüş olmuyor. Dahası, bu da işlem bedelini % 10-20’lere kadar arttırabilen başka bir gizli komisyon olduğundan, ciddi bir problem olarak kalıyor.
  • 2. Bu yazının yazıldığı sırada BIN’lerden bir tanesi bazı düzensizlikler gösterdi. Bunun çok sık tekrarlanmadığını umuyoruz.
  • 3. Komik olan şey, 2 faktörlü doğrulama bir kere aktifleştirildikten sonra kapatılamıyor. Güvenlik açısından bakılırsa, daha çok ileri özellik gibi duruyor (eğer Google doğrulamanızı güvenli bir şekilde tutarsanız)

PST Sonuçları

  • Çoğu BIN’lerde Apple Pay / Google Pay yok. Bu ortalama bir şey.
  • Ödeme kategorisi limitleri (mcc koduyla) hakkında herhangi bir seçenek yok. Finansal hizmetler ile ilgili işlemler de yasaklanıyor (Wise, Revoult vb.).
  • Diğer taraftan, hızlı kayıt süreci ve medya satın alma ekipleri için çekici koşulların yanı sıra, yüksek sayılarda BIN çeşitliliği mevcut.

Capitalist Sonuçları

  • Katı hesap doğrulama gereksinimleri. Müşteriler KYC prosedürünü tam olarak yerine getirmeden hesaba para yatıramıyor veya para çekemiyorlar.
  • 3D-Secure desteği yok. Bu, medya satın alma dijital reklamlar için bir sorun teşkil etmiyor, ancak kartlar başka servislerde kullanılacaksa, sorun olabilir.
  • Karta para yatırma açısından en yüksek ücret (dahili transfer ücreti + dönüşüm ücreti + işlem ücretleri) en az % 11,2

Başvurularınızı bekliyoruz

Günümüzde birçok sanal kart hizmetleri bulunmaktadır. Kabaca piyasa araştırmasından sonra, Brocard, PST, Capitalist, Soldo, Karta, Ezzocard, Ecards, 4x4, EPN, Multicards, Spendge, Adscard, LeadingCards, Yeezypay, Kartex, Funnel Dash, Juni, Flexcard, Lamanche Payments ve GCTransfer hakkında bilgi sahibi olduk ama kaç tanesi daha dikkatimizden kaçmıştır?

İlk karşılaştırmamız için Brocard, PST ve Capitalist’i seçtik. Çünkü onlar şu anda medya satın alma topluluğunun “radarına” takılmış durumdalar. Evet, tüm hizmetleri tablolar halinde karşılaştırmış olmayı biz de isterdik. Ancak böyle bir karşılaştırma için çok fazla zamana ihtiyaç var ve trafik testi ucuz olan bir şey değil.

Eğer format size uyuyorsa, yorumlarda belirtmeniz halinde diğer sanal kart hizmetlerini de test ederiz. (özellikle ilgilendiğiniz hizmetlerin adlarını yorumlar da yazınız).

Danya

Grats Group Kurucu Ortağı

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 5 / 5 (1 değerlendirme)

1 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al