wmaraci reklam

Popüler Ürünlerin Ambalajları Minimalist Tasarlansaydı Nasıl Görünürlerdi?

60’lı yıllarda insan hayatına dahil olma şansını yakalayan bir akım; minimalizm. Minimalizm, internetin sade ama afili tasarım trendi haline gelmeden önce de dünyamızdaydı. Önce modern sanat köşesinde karşıladığımız sadelik akımı sonradan müziğe de sıçradı. Son solukta ise minimalizm tekrardan modern dünyayı sadeleştiren bir akım olarak karşımızda duruyor. 

İnsanların minimalizmi sevmesinin birçok nedeni var. Kullanıcıların kafasını karıştırmaması, birbirinden kolayca ayırt edilebilir olması ama en çok sade ve güzel dengesinin başarıyla yakalaması bizleri cezbediyor. Minimalizm şimdilerde internet ve yazılım dünyasının etkisi altında hızla ilerliyor. Peki ya bu minimalist trend günlük kullandığımız popüler ürünlere sıçrarsa neler olur?

Bu problem üzerine kafayı yoran ve minimalizme kafayı takmış bir servis sağlayıcısı www.antrepo4.com, kendi internet sitesi üzerinden minimalist tasarım için mutlaka göz atılası inanılmaz çalışmalar gerçekleştirmiş. Eğer sizin için güzel tasarımın kıstası hamurunu minimalizmden alan tasarımlar ise bunları mutlaka beğeneceğinizi düşünüyoruz.

#1- Red bull

Çekim 101: Gelin Kompozisyon Konuşalım
İlginizi Çekebilir!

Çekim 101: Gelin Kompozisyon Konuşalım

Video ve fotoğraf çekimlerinizde, görüntü kalitesinden, ışığınızdan daha etkili bir şey varsa kesinlikle oluşturduğunuz kompozisyondur diyebiliriz. Nesnenizi görüntünün neresinde tuttuğunuz, boşlukları ve çevresini nasıl ayarla...

#2- Schweppes

#3- Pringles

#4- Corn Flakes

#5- Lindt

#6- Nutella

#7- Durex

#8- Mr Muscle

#9- Toffifee

#10- Tabasco

#11- Duracell

#12- Vanish

#13- Polo

#14- M&M’s

#15- Guinness

#16- Jelly Belly

#17- Evian

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al