wmaraci reklam

Şirketiniz Olmadan Satış Yapmanıza Olanak Sağlayan 3 Platform

E-Ticaret gerçekten de iştah kabartıcı bir alan ve geniş deryalara sahip. Yine de çoğu kategoride olduğu gibi elektronik ticaret alanında da tecrübe olmadan başarıya ulaşabilmek pek kolay değil. Tecrübe edinmek için de şirket kurmak gibi kurumsal ve önemli adımlar atmak hepimizin hoşuna gitmeyebilir.

Elbette Türkiye Cumhuriyeti, gelir elde edilen koşullarda vatandaşlarından doğrudan ve dolaylı vergiler almakta. Bu durumun denetimini en kolay hale getiren unsur da elbette şirketler. Yine de denemeler yapmak operasyonunuzu güçlendirmek için şirketler olmadan yola çıkmanız da mümkün. İşte buna olanak sağlamasıyla ünlenmiş üç platformu bu nedenle siz okurlarımız için derledik. Buyurun sıralayalım.

Shopier

Başarılı bir proje olarak karşımıza çıkan Shopier, TÜBİTAK gibi önemli kuruluşlardan da destek görmekte. Hem bir pazaryeri projesi olarak karşımıza çıkan bu platform, diğer bir yandan içeride ticaret yapmaktansa kendi siteleri ve alanlarında ticaret yapmak isteyen kullanıcıları için altyapı desteği sağlamakta. Yani sahibi olduğunuz E-ticaret siteniz için “Kredi kartıyla nasıl ödeme alacağım”, “e-posta sistemimi nasıl kuracağım”, “kargo firmalarıyla nasıl anlaşacağım” gibi önemli operasyonel soruları bir kenara bırakarak işinizi büyütmenize olanak sağlıyor. Kabul edelim, oldukça etkileyici.

Popüler E-Ticaret Sitesi Markafoni Kapanıyor!
İlginizi Çekebilir!

Popüler E-Ticaret Sitesi Markafoni Kapanıyor!

“Her alışveriş bir aşk” sloganıyla 2008 yılında e-ticaret dünyasına adım atan popüler e-ticaret sitesi Markafoni, 30 Haziran 2017 itibariyle tüm servislerini sonlandırıp, kepengi indiren servisler arasında yer alacak. Markafoni...

Dolap

İkinci el kıyafet ticaretine olanak sağlamasıyla çıkış yapan Dolap için bugün başlangıç noktasındaki izini kaybetmediğini, ancak daha çeşitli hizmetlere de yer açtığını söylemek yanlış olmaz. Dolap ticareti kolaylaştıran, posta anlaşmalarını sağlayan bir hizmet olmasıyla birlikte; sosyal medyada çok tercih ediliyor olması nedeniyle belli bir güveni de kazanmış durumda. Özellikle oldukça sık kullanılan uygulaması, daha çok müşteriye daha kolay bir biçimde ulaşabilmenizi sağlıyor diyebiliriz. Dolap da ödeme almanız açısından platform içi destekleri barındırıyor ancak kendi e-ticaret platformunuzda ödeme almanız açısından bir çalışmaları bulunmamakta. Göz önünde bulundurabilirsiniz.

Modacruz

Dolap uygulamasının bir alternatifi olduğunu söyleyebileceğimiz hatta aralarında çetin de bir rekabet izlediğimiz Modacruz’u da bu listede sizinle paylaşmasak olmazdı. Çoğunlukla benzer işlevlere sahip olsa da Dolap ile Modacruz'u ayıran çeşitli yönleri olduğunu söylemek mümkün. Daha yeni bir girişim olması ve pastadan pay almayı istemesi nedeniyle Modacruz’un da çeşitli avantajları bulunmakta. İş modeliniz belli olduktan sonra ikisini de gözlemlemenizi ve hatta denemenizi tavsiye ederiz.

Bonus: WM Aracı

Her ne kadar listenin önceki maddelerinde yer alan projelerle doğrudan bir benzerliğimiz bulunmasa da forumumuzda açacağınız ticaret başlıklarıyla da müşterinize ulaşmanızın mümkün olduğunu hatırlatalım. Üyelik çeşitleriyle başlığınızı yukarıya taşıyarak potansiyel müşterilerinizin sürekli gözünün önünde bulunmayı sürdürebilirsiniz. Özellikle dijital hizmet sağlayıcı olarak şansınızı deneyen bir uzmansanız, yetkinliklerinizden faydalanmak isteyen pek çok kullanıcımız olduğunu söyleyebiliriz.

Sizin tercih ettiğiniz ve avantajlı bulduğunuz bir ticaret uygulaması ya da projesi var mı? Yorumlarda bizimle paylaşarak yardımcı olabilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 4.78 / 5 (9 değerlendirme)

9 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al