wmaraci reklam

Spotify Premium’a 3 Aylık Üyelik 0.99 TL

Popüler online müzik servisi Spotify’dan müzik severleri sevindirecek kampanya! Neredeyse her akıllı telefonda bulunan Spotify uygulaması ile online müzik dinlemek ve yeni müzikleri keşfetmek, uygulamanın marketlere sunulduğu günden beri hepimiz için güzel bir deneyim oldu. Fakat tek can sıkıcı noktası, şarkı aralarındaki reklamlar ve çevrimdışı özelliğinin olmamasıydı. Spotify Premium üyelik ile bu zorunlulukları ortadan kaldırdı. Tabi her güzel şeyin bir de bedeli var. Aylık 9,90 TL olan bu Premium üyelik ile bu can sıkıcı durumu ortadan kaldırabiliyorduk. 

Bugün itibari ile Spotify 3 aylık Premium hizmetini sadece 0.99 TL’ye satışa sundu. Daha sonrasında tekrar 9,90 TL’den devam edecek üyelik için Spotify Premium adresinden Premium üyelik edinebilirsiniz. (Kampanya 2 Ocak 2016'da Sona Erecektir. Daha önce Premium özelliğini denemiş olan kullanıcılar, bu kampanyadan yararlanamıyor.)

Bu kampanyanın yanında hala devam eden Spotify Family kampanyası da güzel bir fırsat sunuyor. 14,99 TL’ye iki kullanıcıya Premium üyelik sunuluyor. Ve her kullanıcı için %50 indirim sağlanıyor. Spotify Family kampanyasına da göz atabilirsiniz.

Spotify Premium Özellikleri

  • Reklamsız ve kesintisiz müzik dinleme.
  • Offline kullanım ile internetinizin olmadığı zamanlarda da müzik dinleyebilirsiniz. Oluşturduğunuz müzik listelerinizi veya hazır oluşturulmuş listeleri, çevrim dışı kullanım özelliğini kullanarak ulaşabilirsiniz.
  • Şarkı geçme sınırı olmadan dilediğiniz şarkıya anında geçiş yapabilirsiniz.
  • Yüksek kalitede müzik dinleyebilirsiniz.
Internet Archive, Vikipedi’nin 9 Milyon Kırık Linkini Kurtardı!
İlginizi Çekebilir!

Internet Archive, Vikipedi’nin 9 Milyon Kırık Linkini Kurtardı!

Yoksa siz internet dünyasının halka açık en büyük dijital kütüphanesi Vikipedi’nin kırık linki olmayacağını mı sanıyordunuz? Vikipedi, internet üzerinde örneğine pek rastlayamayacağımız özel bir yere sahip; tabii Vikipedi...

Spotify İndirme Linkleri

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al