freelance iş ilanları

Tasarımcıların Bir Gününü Anlatan GIF Serisi; Desk

Tüm dünyada sağsalim tamamlanmış hiçbir tasarım yoktur. Bitti sanılan tasarımların yeni bir sürece dahil olması müşterinin tekrardan revize istemesiyle başlayacaktır. Bu revize isteği bazen logoyu bi’ tık (bi tık müşterilerin piksel bazında kullandığı ölçü birimidir) sağa sola kaydırmak veya büyütmek olurken, bazen yaptığınız modern heykeli yıkıp yerine fil heykeli dikmek olabilir. Bunlar tasarımcıların çalışma sürecinin ufak bir parçası. Asıl parça ise tasarımcıların iç dünyası ve masa başında geçirdiği o sancılı süreçte geçiyor.

Fransız bir grafik tasarımcısı olan Laurent Batel, tasarım sürecine farklı bir pencereden yaklaşarak tasarımların ardındaki fikir adamlarının, yani tasarımcıların bilgisayar başında geçen bir gününü konu alan bir grafik çalışması hazırlamış. Behance üzerinde “Desk”, adıyla yayınladığı bu çalışma, grafikerlerin yanı sıra bence webmasterların da bilgisayar başında geçen bir gününün özeti niteliğinde olmuş.

Grafiker Laurent Batel’in Behance üzerindeki diğer projelerine de göz atmak isterseniz, buraya tıklayarak profiline ulaşabilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al