Tüm Dünyadan Google Ofislerine Ait Görüntüler

İnternet dünyasının çok daha kapsamlı ve geniş bir dünya haline gelmesinde Google’ın payı şüphesiz çok büyük. 2016 yılı itibariyle, 18 yıl boyunca internet kullanıcılarına ücretsiz olarak sayısız servisi sunan Google’da birer işçi olmaksa hepimizin en büyük hayallerinden biri. Harika çalışma koşulları, yüksek maaşlar ve Google’da çalışmanın bünyemize katacağı havanın yanı sıra Google’ın ofisleri de Webmasterlar başta olmak üzere herkesin dikkatini çekebilecek güzelliğe sahip.

Google’ın çalışma politikası gereği çalışanlar, çalışma ortamlarını tümüyle istedikleri gibi dizayn edebilme lüksüne sahip. Bu da ülkeden ülkeye Google’ın ofis tasarımlarının tümüyle değişiklik göstermesine neden oluyor. Google ofislerinin şekilleri ülkeden ülkeye değişiyor olmasına karşın Google’ın ofislerinin değişmeyen en büyük ortak özelliğiyse; her ülkede aynı oranda çekici oldukları... Şunlara bir bakınca insan kendini işte değil de sanki evde hissediyor. Sanki, anneniz arkadan bir yerden çıkacak ve sizi ekmek almaya gönderecek gibi..

Bu liste içerisinde toplamda 15 ülkeden Google ofislerinin görüntülerine yer vermek istedik. Hayalleriniz arasında var mıdır bilmiyoruz ama eğer varsa umarım bir gün siz de bu ofislerden birinde çalışma fırsatına sahip olursunuz. Yada daha iyisi, kendi girişiminiz için böyle bir ofis sahibi olabilirsiniz :)

Toronto, Canada

Blogunuz İçin Yararlı Olacak Bazı Tavsiyeler
İlginizi Çekebilir!

Blogunuz İçin Yararlı Olacak Bazı Tavsiyeler

Uzun süredir blog yazdığım için artık ziyaretçilerin neyi nasıl sevdiğini ve istediğini çoğunlukla biliyor, tahmin ediyorum. Aşağıda bazı tavsiyelerde bulundum. Eminim ki dikkat ettiğinizde ve uyguladığınızda blogunuzu / web site...

Los Angeles, Kaliforniya, BM

Münih, Almanya

Stockholm, İsveç

St Petersburg, Rusya

Singapur

Dublin, İrlanda

Cakarta, Endonezya

Tel Aviv, İsrail

Kuala Lumpur, Malezya

Düsseldorf, Almanya

Pittsburgh, Pensilvanya

Milan, İtalya

Hayfa, İsrail

Wrocław, Polonya

Sizin favoriniz hangisiydi?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al