wmaraci reklam

Ücretsiz Antivirüs Programında Doğru Tercih!

Çeşitli türden antivirüs programları her zaman için bilgisayarları çeşitli dış zararlı oluşumlardan için korumayı başarırlar. Bu bakımdan bilgisayarlar için bu programlar olmazsa olmaz bir niteliğe sahiptirler.

Bu ürünleri bilgisayara eklemek için onların belirli bir fiyat karşılığında temin edilmeleri gereklidir. Ancak bu noktada bilinmelidir ki bir bütçe harcaması içine girmeden de bu programlara rahatlıkla sahip olunabilir.

Bu site üzerinde bu yönde bir imkândan faydalanılması daima mümkün olabiliyor. Bu sitede herkesin rahatlıkla kullanabileceği çeşitli ücretsiz antivirüs programlarına yer veriliyor.

En İyi Ücretsiz Antivirüs

Antivirüs programları birbirinden farklı şirketler tarafından üretilmiş ve kullanıma sunulmuş oldukça faydalı programlardır. Bu sitede her ihtiyaca ve gereksinime uygun şekilde birçok antivirüs programı ürününü bulmak mümkün olabiliyor.

Birçok kişinin güvenle bilgisayarında kullandığı Bitdefender antivirüs paketi buradan tamamen ücretsiz temin edilebiliyor. Uygun şekilde kurulum işlemiyle bu üründen tüm kullanıcılar faydalanmaya başlayabiliyor.

WordPress 4.7.1 Güvenlik & Bakım Güncellemesi Yayınlandı
İlginizi Çekebilir!

WordPress 4.7.1 Güvenlik & Bakım Güncellemesi Yayınlandı

En son 6 Aralık 2016 tarihinde yayınlanan WordPress 4.7 mayor güncellemesinden sonra 10 milyon indirme sayısına erişen WordPress için dün gece itibariyle yeni bir güvenlik ve bakım güncellemesi sürümü olan WordPress 4.7.1 güncellemesi ...

Ücretsiz Antivirüs İndir

Antivirüs programlarının tam bir performansla çalışabilmesi ve kullanılması için onların en başarılı ve sorunsuz bir şekilde bilgisayara indirilmesine ihtiyaç vardır. Bu sitedeki belli başlı bazı adımların takip edilmesine bağlı olarak kolayca her türde program bilgisayarlara kolaylıkla indirilebiliyor.

Bu yöndeki işlemler için site üzerinde ilgili programın üzerine gelinip sonrasında ücretsiz indir seçeneğine tıklanması gerekiyor. Ardından e posta adresinin belirtilen alana eklenmesiyle birlikte deneme sürümü kolaylıkla ilgili cihaza indirilebiliyor.

Bitdefender Programı Özellikleri

Genel olarak piyasada yer alan her bir antivirüs programının kendi dinamiklerine uygun şekilde birtakım özellikleri vardır. İlgili programları temin ederken mutlaka bu özelliklere dikkat edilmeli ve bu şekilde o program cihazlara indirilmelidir.

Bu site üzerinde yer alan ve en çok beğenilen antivirüs programlarından biri olarak öne çıkan Bitdefender programının da kendisine özgü bazı özellikleri vardır. Windows 10 uyumluluğu, çalınma veya kayıp risklerine karşı koruması ve son teknolojilerle donatılmış olması gibi özellikler bunlar arasında yer alıyor.

Bitdefender Antivirüs Programı Çeşitleri

Oldukça sevilen ve son derece kaliteli antivirüs programlarından biri olan Bitdefender programının farklı türden birçok seçeneği bulunuyor. Bu site üzerinde bu programın hemen her bir paket tasarımına yer veriliyor.

Bu paketler arasından istenilen rahatlıkla ve tamamen ücretsiz bir niteliğe sahip olarak bu siteden indirilebiliyor. Kolay bir kurulum işleminden sonra bu programdan faydalanılmaya başlanıyor. Bitdefender Total Security, Bitdefender İnternet Security veya Bitdefender Antivirüs MAC gibi paketlere buradan kolaylıkla ulaşılabiliyor.

Demo Antivirüs

Bu sitede yer verilen Antivirüs programları genel olarak ücretsiz fakat deneme kapsamı içerisinde yer alan programlardır. Bu bakımdan ücretsiz kullanım süresi dolduktan sonra onların uygun şekilde lisanslanması ve bu çerçevede kullanılmaları gereklidir. Bu sitede ilgili programların nasıl bir işlemle lisanslanacağına dair de gerekli yönlendirici bilgilere yer veriliyor.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al