wmaraci reklam

Vine için Yolun Sonu Belli Oldu; 17 Ocak

Twitter geçtiğimiz sene yaşadığı finansal krizlerin ardından, sosyal medya kullanıcılarının kalbini kıracak kararını almış ve Vine’ı komple kapatma kararı almıştı. Daha sonradan Vine markasını tamamen kaldırmanın pek akıllıca olmadığı düşünen Twitter, Vine’ı kamera uygulaması yapma kararı almıştı.

Resmi olarak açıklanan kararın ardından Vine için yolun sonunu gösteren tarih 17 Ocak 2017 olarak açıldı. Vine kamera uygulaması olarak yenilendikten sonra Vine’ın şuanki sosyal ağ yapısı tümüyle maziye karışacak ve Vine üzerinde yer alan videolarınızı indirmek bu tarihten sonra mümkün olmayacak. Eğer sıkı bir Vine kullanıcısıysanız bu sizin için son fırsat olabilir.

Vine yolun sonundaki bitiş çizgisine tamamen ulaştığında Vine’ı sadece 6 saniyelik videolar çekebileceğimiz bir mobil uygulama olarak kullanabileceğiz. Çekilen videoları doğrudan telefon hafızasında saklayıp, diğer sosyal kanallarda paylaşabileceğimiz gibi aynı zamanda Vine ile çektiğimiz Vine videolarını doğrudan Twitter’a da aktarabileceğiz.

Bu haberle birlikte Vine artık tümüyle yolun sonuna gelmiş oldu. Böylesine büyük bir servisin kurtarılma çabaları yerine bu şekilde revize edilmesi sizce de doğru mu? Siz Vine’ın kapanması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al