wmaraci reklam

Vine Yoluna Kamera Uygulaması Olarak Devam Edecek

Twitter’ın yaşadığı maddi sıkıntılar akabinde Vine hizmetinin sonlandırılacağına dair resmi bir açıklama yapılmış ve servisin geleceği hakkında ışık görülmediği için kapanacağı tarih Ekim aynın sonunda belirlenmişti

Neyse ki, daha mantıklı bir staretjiyle yola devam etmeyi düşünen Twitter, bir zamanların fenomen sosyal video ağı Vine’ı tamamen maziye gömmek yerine Vine’ın yoluna kendi başına bir video uygulaması olarak devam etmesinde karar kıldı.

Twitter’ın yeni yol haritasına göre Vine bundan sonra Vine Camera adıyla iOS ve Android platformları için yer alacak. Uygulamanın işlevi elbette eskisi gibi olmayacak. Kullanıcılar Vine Camera uygulamasını kullanarak sadece uygulamanın aslında olduğu gibi 6 saniyelik videolar çekebilecekler. 

Kullanıcılar oluşturdukları Vine videolarını ister doğrudan cihazlarına kaydedebilecekken isterlerse de hazırladıkları videoları Twitter profilleri üzerinden yayınlayabilecekler. Yani, Vine’ın mobil uygulama olan hali artık Twitter servisine gömülü bir hizmet olarak çalışacak. Vine Camera uygulamasıyla birlikte kullanıcılar artık kendi videolarını mobil cihazlarınıza da  indirme seçeneğine sahip olacaklar.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al