wmaraci reklam

Vurdu Gol Oldu; Opera Artık WhatsApp, Telegram ve Messenger Kısayollarına Sahip

Popüler internet tarayıcılarının karşısında “Ben bu oyunu bozarım arkadaş!” tavrıyla dikkat çeken, gönüllerin birincisi Opera güne harika bir güncellemeyle başladı. Masaüstü internet tarayıcılarından iletişime geçmeyi bir adım öteye taşıyan Opera, popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Facebook Messenger ve Telegram’ı Opera’ya kısayol olarak ekledi.

Opera kullanıcıları artık dilerse WhatsApp, Facebook Messenger ve Telegram hesaplarına Opera üzerinden giriş yaparak, Sidebar üzerinden popüler mesajlaşma uygulamalarına erişebilecek. Kolay geçiş özelliği sayesinde masaüstü kullanıcılarının iletişim hızına hız katan Opera’nın yeni özelliği iletişime hız katarken internet kullanıcılarının zıptıkı zıptıkı pencereler arasında git gel sorununu da ortadan kaldıracak gibi duruyor.

Kısayol olarak eklenen uygulamalara Opera kendi paylaşma metodunu da ekleyerek fotoğraf paylaşmayı pratik hale getirmiş. Opera üzerinden aldığınız ekran görüntüsü veya diğer görüntüleri sohbet baloncuklarının üzerine taşıyarak arkadaşlarınıza kolayca gönderebiliyorsunuz.

Eğer sürekli iletişim halinde kalmak için telefon ve bilgisayar arasında gidip gelenlerdenseniz ve artık buna bir son vermenin vaktinin geldiğini düşünüyorsanız Opera sizin de derdinize çare olabilir. Opera’nın YouTube üzerinden yeni özelliğini tanıtmak için yayınladığı bu mini videoya da göz atmak isteyebilirsiniz;

Opera daha önceden de tarayıcısına dahili reklam engelleyici ve ücretsiz VPN gibi hayat kurtaran özellikler eklemişti. Opera’ya geçme konusunda fikir ayrılığına düşenlerdenseniz; Tası Tarağı Toplayıp, Opera’ya Geçmeniz için 10 Neden listemize göz atmak isteyebilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al