wmaraci reklam

Yaptığı Çizim Çalışmalarıyla Göğsümüzü Kabartıp, Fotoşoklara Fısıldayan WM Aracı Üyesi

WM Aracı Blog'da tasarım namına birçok farklı tasarımcının çalışmasına yer verdik. Bazen sıradan ama etkili çalışmalarla karşı karşıya kalırken, bazen her birimizin grafik yeteneğini sorgulamasına neden olan çalışmalar gördük.

Sanıyorum ki tüm bu çalışmaların hepsinin tek bir ortak özelliği vardı. Tüm çalışmalar yabancılara aitti. Bugün bu blog içeriği ile zinciri kırıp bir WM Aracı üyesi olan pose1233 kullanıcı isimli üyemizin çalışmalarını misafir edeceğiz.

1- Ben Dahlhaus

Eğer pose1233’ün konularına ilk girdiğinizde yalnızca aşağıdaki görseli görüyorsanız, çalışmaların abartılmaması gereken birer PS çalışması olduğunu düşünebilirsiniz. Oysa çalışmaların sırrı tamamen sonraki aşamalarda saklı.

Tasarımcı, çalışmalarını hazır bir fotoğraf üzerinden meydana getirmiyor.

Her şeyiyle birlikte çalışmayı sıfırdan bir bütün olarak ve aşama aşama aşama çiziyor.

Büyük zamana ihtiyacı duyan çizimlerin büyük bir yetenek gerektirdiği de kesin.

Son aşamaya gelindiğindeyse birçok tasarımcıyı kıskandıracak oldukça sanatsal ve göze bir o kadar da hoş gelen bu çalışma ortaya çıkıyor.

Ben Dahlhaus’un WM Aracı Forum’daki çizim konusu için tıklayınız.

Windows Logosunun 33 Yıllık Buram Buram Hatıra Kokulu Değişimi!
İlginizi Çekebilir!

Windows Logosunun 33 Yıllık Buram Buram Hatıra Kokulu Değişimi!

Klavyenizdeki Windows tuşunu kullanıyor musunuz? Peki, Windows’un logosuyla süslenen bu tuşun aslında 6 farklı adı olduğunu biliyor muydunuz? Windows tuşu, WinKey, başlat tuşu, logo tuşu, bayrak tuşu, super key ve komut (Command) tuşu...

2- Barbara Palvin

Son dönemde artık her sosyal medya platformunda karşınıza çıkan Barbara Palvin de tasarımcının etkileyici çalışmalarından biri haline gelmeyi başarmış. 

Bir önceki çalışmasında olduğu gibi Barbara Palvin çalışmasında da yine bir son poz yerine sıfırdan oluşturulan çizim söz konusu. Açıkçası böyle bir uğraşın ne kadar vakit alan ve geliştirilmesi zor bir yetenek olduğunu düşünmemek elde değil.

Barbara Palvin’in WM Aracı Forum’daki çizim konusu için tıklayınız.

3- Kurt Cobain

Kurt Cobain için yaptığı çalışmayı 2 günden daha uzun sürede tamamlamış olması, böyle çizimler yapmanın ne kadar güç olduğunu da kanıtlar nitelikte.

Pose1233’ün her çalışmasında yapım aşaması görselleri yer almıyor olsa da çalışmaların orijinalleri genellikle gerçek bir çalışma tabanlı oluyor tabii tasarımcı çizimi sıfırdan yapıyor. İşte yukarda gördüğünüz çalışmanın aslında gerçek fotoğrafı;

Kurt Cobain’in WM Aracı Forum’daki çizim konusu için tıklayınız.

4- Ragnar Lothbrok

Vikings dizisinin efsane karakterini canlandıran Travis Fimmel veya Ragnar Lothbrok’u da tasarımcı iki farklı çalışmasına konu edinmiş. Çalışmaları için seçimlerini yaparken tasarımcımız genelde hoşuna giden ve hayranlık duyduğu karakterleri konu ediniyor.

Ragnar Lothbrok'un WM Aracı Forum’daki çizim konusu için tıklayınız.

5- Aslı Enver

Çalışmaların büyük kısmında yabancı ünlüler baskın görünüyor olsa da aslında bolca Türk ünlünün çalışması da mevcut. Aslı Enver onlardan ilki

Aslı Enver'in WM Aracı Forum’daki çizim konusu için tıklayınız.

6- Atiye

Atiye ve daha birçok Türk isim için de çalıştırma gerçekleştirmiş ancak yorucu bir hobi olması nedeniyle bazı çalışmalarını yarım veya yarıma yakın sonlandırmış ki, tasarımcıya bu konuda hakkını vermezsek ayıp olur.

Atiye'nin WM Aracı Forum’daki çizim konusu için tıklayınız.

Daha Neler mi Var?

Bizim blogda yer verdiğimiz çalışmalar haricinde Sancak, İçerde dizisinden Sarp, Eminem ve Rihanna gibi daha birçok ünlünün ait çalışmanın WM Aracı forumlarında pose1233 aracılığıyla paylaşıldığını hatırlatalım.

Dip not; Hani hep yabancıların çalışmalarına yer veriyorduk? Yetenek gördük de olmaz mı dedik :)

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al