wmaraci reklam

Yazılımcısından Grafikerine, Her Webmasterın Sahip Olmak İsteyeceği 13 Tişört Örneği

Bir insanın sahip olduğu zümrenin özelliklerini dışa vurmak istemesi kadar doğal bir dürtü olamaz. Zaten bu dürtü beyinlerimize yerleşmemiş olsa, hiç birimizin zümreye dahil olmak için küreklere asılmayacağı kesin.

Her zümre ve her kesim kendi yaşam stillerini şekillerde dışa vuruyor. Kimi bunu saçıyla sakalıyla yaparken, kimi giyimi kuşamıyla yapıyor. Kimi de günlük rutininde kaynak ustasını andıran gözlükleriyle dışa vurum konusunda yüksek lisansını tamamlıyor. 

Ha biz mi? Bizim için bir standart yok. Yalnız bu listedeki tişörtlere bir göz attıktan sonra belki bizim zümrenin dışa vurum ögesinin tişört olması gerektiği konusunda hem fikir olabiliriz. Şahsen benim şu H.T.M.L tişörtlerinden bir tane var. 

Olur da Neyşınıl Webmaster Dey filan ilan edilirse elimi dolaba  uzattığım gibi alır üzerime geçiririm aga. Sizin bu tarz bir tişörtünüz yoksa, hem o gün geldiğinde (tabii eğer gelirse) rahat etmek hem de özelliklerinizi dışa vurup dikkat çekmek için artık nasıl bir şeye sahip olmanız gerektiğinizi biliyorsunuz;

1- "Programmer" / Yazılımcı Kimdir? (Evet, az biraz İngilizcenizin olması gerekiyor)

Alexa Sıralamanızı Yalnızca 30 Günde Nasıl Düşürebilirsiniz?
İlginizi Çekebilir!

Alexa Sıralamanızı Yalnızca 30 Günde Nasıl Düşürebilirsiniz?

Rakamlar yalan söylemez. Alexa’nın önemi olmadığı propogandası yurdun dört bir yanına dalga dalga yayılmış olsa bile, iş reklam verenlere geldiğinde tüm oyun bozuluyor. Google ve AdSense için Alexa sıralamanız hiçbir anlam ifade ...

2- Kahve İçin Kod Yazarım Tişörtü

3- Dünyayı Değiştirebilirim Ama Kaynak Kodu Lazım

4- Cevap Niteliğinde; Aç Kapa Yaptın mı Tişörtü

5- HTML'ime CSS'sin Yarim Yarim Tişörtü

6- Ölü Pikseller Görüyorum Gandalf...

7- Web Tasarımcılar

Son Yorumlar