wmaraci reklam

Yeni Nesil Belgeselcilik Yapan 5 Kanal

Eğer belgesel izlemeyi seviyorsanız, ancak klasik tarzda ilerleyen üçüncü şahıs anlatıcılarla konuyu işleyen belgesellerden sıkıldıysanız sizi çok sevindirecek bir listeyle karşınızdayız. YouTube kanallarını listeleyeceğimiz bu yazı, kendinize birçok şey katmanızın önünü açabilir efendim.

Ayrıca şunu söyleyelim, TRT’den alışık olduğumuz tarzda içerikler izlemeye alışıksanız ve bu konuda yeniliklere kapalıysanız bu liste pek de sizlik olmayabilir. Çünkü kimi zaman oldukça hızlı yapılarda olabilen yeni nesil belge filmler, takibi zor hallere gelebiliyor. Ancak şans tanırsanız çok sevebileceğinizi de düşünüyoruz. Zira bu yeni yapımlar hem duygu aktarımında daha etkili olabiliyor, hem de verdiği bilgilere daha kalıcı yerler oluşturabiliyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve kanallardan konuşmaya başlayalım.

140journos

140journos, en basit haliyle bu içerik türünün ülkemizdeki en önemli temsilcisi. Kendileri hem habercilik alanında, hem de belgeselcilik alanında pek çok ödülle de taçlandırıldılar. Uzun yıllardır yeni nesil belgeselcilik yapan bu kanal aynı zamanda kendilerinden sonra oluşan birçok oluşuma da örnek olmuşlardır. Yaptıkları kaliteli işlerle Türkiye politik dünyasından da pek çok insana özel içerikler oluşturmuşlardır. Başlangıç için harika bir adres olabilir. 140journos’un yıllardır ürettikleri içeriklere ulaşmak isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Google 20 Yıl Boyunca Yapılan En Popüler Aramaları Açıkladı
İlginizi Çekebilir!

Google 20 Yıl Boyunca Yapılan En Popüler Aramaları Açıkladı

Google dün itibariyle “pek emin olamadığı” doğum gününü kutlamaya başladı. Eh şey, Google’ın doğum günün tam olarak hangi güne denk geldiğini kurucuları da tam olarak bilmiyorlar… Tüm sorulara yanıt bulup, kendi doğum ...

Mevzu:

Kıyaslamak için söylemiyorum ancak bir kanal 140 seviyesinde iş yapıyorsa ve kanalın adı farklıysa, muhtemelen Mevzu: adını görürüz. Oldukça kaliteli ve dikkat çekici yapımlar hazırlayan Mevzu:, henüz potansiyel izleyici kitlesine ulaşmış değil. Belki bu yollarında, sizlerle bu kanalın yolunun kesişmesine vesile olabiliriz ne dersiniz? Takibe almak ve kendinizi Mevzu: belgesellerine bırakmak isterseniz bağlantıyı aşağıya bırakıyoruz.

+90

Daha tüketilebilir, eğlenceli ve daha az yorucu bir kanal arıyorsanız +90 sizin yeni yuvanız olabilir. Oldukça dolu bilgileri, basit ve takip edilebilir bir şekilde sunabilen +90 bununla birlikte kaliteden de hiç ödün vermiyor. Bu yapımlar arasında özgünlüğüyle öne çıkan kanalı sorsanız muhtemelen en önde bayrağı +90 taşırdı. Kendilerine ulaşmak isterseniz bağlantılarını aşağıya bırakıyoruz.

Başka Bir Şey

Bu sitede daha önce pek çok kez adınız andığımız Başka Bir Şey kanalını ve belgesel dizisini halen izlemediyseniz bakın bir listeyle, size bir kere daha hatırlatmış olduk. Bu ülkenin gördüğü oldukça kaliteli yapımlardan birisiydi ve bütün ülkeye ücretsiz bir şekilde sunulmuştu. Aynı zamanda türün ilk örneklerinden de sayılabilir. Biz linki aşağıya bırakalım, siz de artık tavsiyemizi dinleyin olur mu efendim.

Cep Hikayeleri

Küçük anlar ve olaylarda, farklı detaylar yakalıyor musunuz? Cep Hikayeleri kanalı bizlere sundukları onlarca harika konuyla enfes bir içerik üreticisi. Bir süre sonra keşke her istediğinizde yeni bir hikaye ile karşılaşmak isteyebiliyorsunuz. Böyle naif bir oluşumu yıllardır sürdürdükleri için bir teşekkür etmek gerekiyor. Küçük bir hikaye dinlemek isterseniz aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 5 / 5 (2 değerlendirme)

2 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al