wmaraci reklam

YouTube 1000 Abone Barajını Aşmak İçin Etkili & Pratik Yöntem

Abone sayısının artış göstermesi reklam gelirleri açısından son derece önemli. Youtube izlenme sayısı beraberinde kazanç sağlamanızı mümkün kılacaktır. Bunun için ilk başta Youtube abone satın al imkanları göz önünde bulundurulabilir. Şöyle ki:

  • Gerçek aboneler ile videonuz popüler hale gelecektir.
  • Türk aboneler beraberinde organik olanları getirecektir.

Bu şekilde daha fazla abone sahibi olur ve ön sıralara kadar yükselirsiniz. Neyse ki youtubemarketim.com sayesinde işiniz uzun sürmez. Hemen satın alma işlemlerine başvurabilir ve 1000 abone barajını aşarak öne çıkabilirsiniz.

Youtube Hediye Aboneler

Abone satın alanlara ayrıca hediyeler eşlik edecektir. Youtube Marketim hediyeleri ile göz dolduran platformlar arasında boy gösterir. Örneğin satın alacağınız abone sayısına göre +50 ya da +100 olarak hediye abone kazanırsınız.

İsteyenler aboneden ziyade izleme paketlerine de göz atabilir. Youtube izlenme satın al neticesinde de organik takipçilere ulaşmakta zaman kaybetmezsiniz. Çünkü izlenme sayısının fazla olması merak uyandırır. Bunun üzerine organik takipçiler tarafından daha fazla izlenir ve ön sıralara yükselmeye başlarsınız.

Sonraki Büyük Sosyal Medyaya Zamanında Yetişin
İlginizi Çekebilir!

Sonraki Büyük Sosyal Medyaya Zamanında Yetişin

Sosyal medya platformlarında genellikle 2 grubun başarıya ulaştığını görüyoruz. Bunlar diğer sosyal medyalardan kitlelerini taşıyabilenler ve bu mecraya erkenden kurulanlar. Elbette arkalarından da iyi içerik üretmenin formülünü bu...

Youtube Beğenilerini Arttırma

Youtube platformunda popüler hale gelmek artık zor değil. Aksine satın alma imkanları sayesinde işiniz uzun sürmeyecek. Yukarıda belirttiğimiz gibi başta izlenme ya da abone üzerine satın alma tercihinde bulunmanız mümkün. Arkasından gelen Youtube beğeni satın al ise:

  • Kaliteli ve aktif kullanıcılar üzerinden gerçekleşir.
  • Satın alınan beğeni üzerine hediyelere yer verilir.

+20 ya da %100 beğeni hediyeleri gözler önüne serilir. Bu sayede videonuz daha fazla dikkat çekmeye başlar. Nitekim beğeninin fazla olması merak uyandırır. Bunun için:

  • Satın alınan beğeniler minimum 5 dakikada yüklenir.
  • En fazla ise 12 saat içerisinde sonuç alınır.

Şifresiz Youtube Satın Alma İşlemleri

Gerek abone gerekse şifre satın alma işlemleri sırasında şifre sunmanıza gerek kalmıyor. İstediğiniz paketi seçebilir ve ‘satın al’ tercihinde bulunabilirsiniz. Bu yolla sizlere satın alma formu eşlik eder. Kullanıcılar forma önce video linkini yapıştırmalıdır.

Link akabinde hesabınız için şifre sunmanıza gerek kalmaz. Şifresiz olacak şekilde hem abone hem de beğeni satın alırsınız. Beraberinde de kişisel bilgiler ve ödeme aşamaları gelir. Youtube 4000 saat izlenme için de aynı adımları takip etmeniz beklenir. Bu yolla Türk ve aktif kullanıcılar videonuzun öne çıkmasını sağlayacaktır.

Youtube Satın Alma Paketleri

Aboneler, beğeniler ve izlenmeler için ayrı paketlere yer verilir. Tüm paketlere dair ayrı ayrı açıklamalar mevcut. Bir de hepsine özel fiyatlara karar verilmiştir. Bu şekilde:

  • Paketleri değerlendirmekte zaman kaybetmezsiniz.
  • İstediğinizi seçerek ödeme aşamasına geçebilirsiniz.

Ödemeleriniz neticesinde hem aboneler hem de beğeniler aktarılır. Bunun için hesabın gizli olmaması gereklidir. Abonelerinizi göstermeniz ve hesabınızı açık tutmanız istenir. Ancak bu şekilde olan Youtube hesaplarına izlenme eklenebilir. Aynı şekilde abone sayınız artar ve izleme oranı yükselişe geçer.

Youtube’da Nasıl Popüler Olunur?

Paylaşımların öne çıkması için merak uyandırmak gerekir. Gerek gündeme gerekse popüler kültüre uygun olacak şekilde paylaşımlarda bulunmanız faydalı olacaktır.

Başlarda organik abonelere ulaşmak biraz zaman alabilir. Bunun için satın alma işlemlerine başvurmanız faydalı olacaktır. Mesela:

  • Abone sayısını satın alarak arttırmanız mümkün.
  • İzlenme süresinden beğenilere kadar tüm bu detaylar ele alınabilir.

Neticesinde video Youtube algoritmasında dikkat çekmeye başlar. Ve öne çıkanlar arasına katılır. Bu durum organik aboneleri beraberinde getirir. Ve videonuz popüler hale gelir. Yeni ekleyeceğiniz gönderiler de merakla beklenir ve platformda tanınmaya başlarsınız.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al