-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam bizim bir arkadaş var bodybuilding le kafayı bozmuş bulk dönemine giriyo kilo alıyo hacim kazanıyo sonra definasyondu sanırım kilo veriyo kilo verme taktikleri bol bol elma ve su tüketiyo kardiyo şart en azından uzun koşular yapmalısınız yediğinizede dikkat edin sizi enerjik tutmalı ama bir okadarda az yemelisiniz imkanınız varsa göbeğinize poşet bağlayın üstüne tişört sonra uzun koşular yoğurt elma su çorba kısa sürede çabuk kilo verirsiniz ama bıraktıktan sonra yemeğe çok abanırsanız hızlı kilo almaya başlarsınız
1 kişi bu mesajı beğendi.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Şuan 91.4 :) 1 AY Olmadı daha bakalım rabbim hayırlı kılsın. Kesinlikle bol su ve kardiyo ...
Koşu basket ve düzenli az karbonhidratlı besin sayesinde 8 kilo gitti .
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bravo hocam. Ben de 85lerde geziyordum 2 ay önce şuan 67.5
imONUR
Developer
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sporun yanında, Yatmadan önce şu tarifi uygulayın.
3 yemek kaşığı yoğurt, 1 çay k. zencefil-zerdeçal-tarçın hepsini karıştırıp gece yatmadan önce yiyin.
Kendim bizzat onayladım :)
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Toplum sağlık merkezine giderek diyetisyene başvurdum. Bana bir program çıkardı ve şu an çok güzel şekilde kilo veriyorum. Programım sadece ev şartlarında yapılıyor, yürümek kesinlikle yasak. En azından hedeflenen ilk kiloya düşene kadar kesinlikle yürümeyeceğimi söyledi.
15 hareketten oluşan bir egzersiz verdi. Bunu 10 tekrardan oluşacak şekilde günde 6 kere yapacağım. Beslenme olarak ise orta düzeyde her gün kahvaltıda 1 adet yumurta, 1 kibrit kutusu peynir, domates ve saltalık olacak şekilde. Ekmek tam buğday olacak şekilde 2 dilim verildi. Öğle ve akşam yemeğinde 8 kaşık sebze yemeği olması şart. Bunun yanında salta sınırsız, en az 1 kase yoğurt ve bir bardak süt şart. Şu an akşam yemeği yemedim, kafam biraz dumanlı yazımda hata olabilir :D
2000
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
MT
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kısa ve öz anlatacam. Düzenli hayat. Aynı saatte uyku, aynı saatte uyanma, aynı saatte kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği. Günde bir saat spor. 20 kilo verdim fit bir insanım 183 boyum var. Spor olarak aşırı efor değil ya takım olarak basketbol yada futbol.
Yaman
Yazıyor...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Allah'a şükür aşırı kilo problemim yok fakat fazlam var. Geçenlerde tansiyon yüksekliğinden acillik olduğumdan olsa gerek fazlaları vermeye niyetleniyorum. 24 saatte en az 4 litre su tüketirim. (çocukluğumdan beri fazla su içerim sebebini çözmüş değilim) Suyla kilo verilseydi tığ gibiydim :D Su taktiği sadece yemek yemeden önce işe yarıyor. Suyu içip midenizi dolduruyorsunuz. Bende çok yemek yemem fakat fast food vazgeçilmezimdir. Hep tatlıların başının altından çıkıyor :)
En iyi en sağlıklı taktik diyetisyene başvurmak ve spor yapmak. Geçen yaz ağır bir işte çalışıp her gün et döner yiyordum ama tığ gibiydim. Kan aldılar işte benden de sonuçları bekliyorum. Diyetisyene intikal edeceğiz gibi geliyor. GYM yolu gözüktü. :p Kontrolden sonra güncellemeleri buraya yazarım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Avare
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
1.76 boyun da 55 Kiloyum nasıl kilo alıcam genel de sürekli yatıyorum :D :D Bazen günde bir öğün yiyor daha fazla yemiyorum. Bilen varsa söylesin iştah açıcak bir şeyler :)