Vtcam
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Arkadaşlar 18 yaşındayım.
1.73 Boya ve 58 Kiloya sahibim. Açıkcası vücudumda pek yağ yok :)
Şimdiye kadar hiç vücut geliştirmek için uğraşmadım sadece geçen sene 1 ay günde 100 barfiks çektim ve göğüs kası ve kol kaslarımı geliştirdim.
Dün spora tekrar başladım. Karın kası yapmak istiyorum malum yaz geliyor :)
Şimdi sizlere güzel bir sorum olacak..
Günde 200 mekik 30 barfiks ve 30 şınavla 2-3 ay içerisinde karın kası baklava yapabilir miyim ?
umutr
Project Development
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Digital Marketing
-
-
Ad Soyad
U** T**
-
-
-
Ticaret
78, (%100)
Uzun süre vücut geliştirme yapmış biri olarak söylüyorum çok mekik çeken çok baklava yapar veya daha çabuk baklava yapar diye birşey yok öncelikle. Hergün çalışmanız da birşey değiştirmeyecektir. Kas antrenmanda yırtılır ve bunun yenilenmesi için vücudunuza zaman vermeniz gerekiyor. Vücut kasta oluşan bu yırtılmayı onardıktan sonra tekrar aynı bölgeyi çalıştırmalısınız. Ancak bu şekilde kas kütlesi büyür ve belirgin olmaya başlar. Siz hergün antrenman yaparsanız vücudun kendini yenilemeye vakti olmayacaktır ve bu nedenle gelişemeyecektir. Çok sık ve sürekli yapmak yerine sistemli olarak ve kontrollü biçimde yapmanız daha yararlı olur. Bu süreçte beslenmenize dikkat etmelisiniz. Özellikle protein dikkat edilmesi gerekenlerin başında. Unutmayın kas çalışırken değil dinlenirken büyür.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Percus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Coder
-