wmaraci reklam

Ethereum İlk Defa 1.000 Dolar Rekorunu Kırdı!

Kriptoparaların yeni yatırımcı gözdesi Ethereum token’i Ether, bugün 1.000 dolar barajını geçerek kendi tarihinin ilk rekorunu kırdı. Kriptopara borsasında bugün 1.000 dolar ve üstünden işlem görmeyi başaran Ethereum için bu seviyesi şimdiye dek Ether için yakalanan en yüksek değer anlamına geliyor. Bugünkü kur üzerinden ortalama bir hesapla tüm dünyadaki Ether piyasasının yaklaşık değerinin 100 milyar dolara ulaşmış olduğu tahmin ediliyor.

2017 yılını durağan biçimde geçiren Ether’in Aralık ayının sonuna kadar fiyatı 700 dolar ila 800 dolar arasındaydı. Son 7 günde tırmanışa geçen Ether, piyasa değerini %40 oranında yükseltmeyi başararak yatırımcılarının yüzünü güldürmeyi başardı. Ether’in şu an tüm dünyada kullanılan kriptopara birimlerinin sadece %13’üne denk geldiğini düşünecek olursak kriptopara sektörünün artık milyar dolarlık bir sektör olduğunu itiraf etme zamanı.

Ether’in amansız yükselişine rağmen Ripple kriptopara dünyasının ikinci en büyük kriptopara birimi olma unvanını elinde tutuyor. Ripple’ın finansal kuruluşlar ve bankalar tarafından kabul görmesi ve son 30 günde değerinin %1.300 arttığını düşünürsek Ether’in daha çok yol katetmesi gerekiyor.

Ether ve Ripple yükselişe geçerken kriptopara dünyasında Bitcoin’in popülarite ve baskınlığını yitirdiğini hatta pabucunun yavaştan dama kaydığını söyleyebiliriz. Buna karşın Bitcoin’in piyasadaki tüm koin sirkülasyonunun %32.5’ine denk geldiğini belirtmekte fayda var.

Aramızda evi arabayı satıp kriptoparaya basan varmıydı?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al