wmaraci reklam

Webmasterın 50 Tonu: Sevgililer Gününü Nasıl Geçirebilirsiniz?

Webmasterların insan ilişkileri konusunda başarısız olduğunu söyleyen insanlara cidden gülerim, gülerim tutamam yani kendimi :) Çünkü bir edebiyatçı SEO hakkında konuşamazken bir Webmaster pekala aruz ölçüsü üzerine açılan muhabbete dalabilir. 

Aramızda ne arkadaşlar var ne arkadaşlar! Bazı arkadaşlar kadınlardan para kazanmanın en iyisi olduğunu düşünüp; moda, sağlık, saç bakımı blogları açıyor. Aramızda kel olup yine de bunu dert etmeyen, kadın saç bakımı blogu açan arkadaşlar var. Şimdi biz romantik olmayalım da kim olsun? Tüm bu avantajlarımıza rağmen bazen maalesef bizler de sevgilisiz kalıyor ve tümüyle işimize gücümüze gömülebiliyoruz. 

Siz de tam olarak böyle bir sevgililer günü geçiriyorsanız korkmayın, üzülmeyin… WM Aracı yanınızda!

#1- WM Aracı Film Listelerini Deneyin!

Sevgililer günü dediğin nedir ki? Altı üstü zaten 24 saat sürmüyor mu abicim bu gün dedikleri? Tamam, o zaman bugünü kendine tatil et, en azından yarısını tatil et. Sosyal medya hesaplarına bugün girme ve Webmasterların önerileriyle oluşturulan bu dolu doluya film listelerine dal. Hatta bana kalırsa, bir içerik yazarının işletim sistemine olan aşkını konu alan Her filminin açıklamasını iyi oku. O film bu güne çok güzel gider valla. Vaktim bol diyorsan da bir diziye başlamayı düşünebilirsin.

❱❱ Bilgisayar ve İnternet Dünyasını Konu Alan Filmler ve Diziler

❱❱ Bilgisayar ve İnternet Dünyasını Konu Alan Filmler ve Diziler 2

Yazarlar ve İçerik Hazırlayan Herkesin Faydalanabileceği 10 Harika Araç
İlginizi Çekebilir!

Yazarlar ve İçerik Hazırlayan Herkesin Faydalanabileceği 10 Harika Araç

Fahrenheit 451’in yazarı Ray Bradbury; “Hayatımda birgün bile çalışmadım. Yazmanın verdiği keyif beni bir günden birine, bir yıldan diğerine götürdü.”  Diyerek, yazma işinin ne kadar kebap bir uğraş olduğuna vurgu yapıyor. ...

#2- WM Aracı’nın Önerdiği Hobilere Gömülün

Sevgilim yok diye mızlanıp bızlanan, tüm gün boyunca sosyal medyada fesata yatan insanların bence yarısı tüm günlerini Age of Empires ya da Knights of Honor oynayarak geçirmenin ne demek olduğunu hiçbir zaman tadamamış insanlardır. Sevgilimiz yok dediysek, hobimiz de yok demedik herhalde. 

WM Aracı’nın Webmasterları Hayata Bağlama ve Yaşatma Derneği önerilerini alarak oluşturduğumuz Webmasterların Çalışma Performansını Arttırabilecek 3 Hobi listesini mutlaka okuyun. Artık ondan sonra strateji oyunlarına mı gömülürsünüz, oltanızı alıp üstünüzü giyinip balığa mı gidersiniz orası sizin bileceğiniz iş. 

#3- WM Aracı Kitap Listesini Deneyin!

Film dediğin bir iki saat. Bu işin sonrası hüsrana dönüşür diyorsanız hiç merak etmeyin, muhtemelen okumak için bir güne ihtiyacınızın olacağı oldukça güzel bir kitap listemiz de var. Kitap dediysek bu kitapları sakın öyle eğitim kitabı falan olarak algılamayın. İşin içinde elbet eğitim var ancak bu kitaplar bir Webmasterın zevk alarak okuyabileceği istisnasız en iyi kitaplar!

❱❱ Her Webmasterın Keyifle Okuyabileceği 10 Kitap

#4- WM Aracı’nın En İlgi Çekici Blog Yazılarına Dalın!

Çoğu zaman habere yönelik içerikler yayınlanıyor olsa bile WM Aracı Blog’da tüm gün boyunca sizi oyalamaya ve eğlenceli vakit geçirmenize yardımcı olacak kadar çok blog yazısı var. Bu yazıları değerlendirerek gününüzün hiç olmadığı kadar iyi geçmesini sağlayabilir, iş dünyasında da işinize yarayacak bir kaç püf noktayı kapabilirsiniz. WM Aracı’nda en çok ilgi gören seçme yazılar koleksiyonumuzsa tam olarak şöyle;

  1. İnternet Kullanım Alışkanlığımızı Değiştiren 9 Kadın
  2. Tüm Zamanların En Tehlikeli 10 Bilgisayar Virüsü
  3. Sadece Hard Çalışan Webmasterların Bildiği 7 Durum
  4. GTA Vice City HD Olsa Nasıl Olurdu?
  5. Alan Adları Hakkında Üretilen 7 Şehir Efsanesi
  6. Çeken Bilir; Freelancer Webmasterların Sahip Olduğu 15 Dezavantaj
  7. Yok Artık: 12 Ünlü Liderin Sizi Şaşırtacak İlk İş Deneyimleri ve Maaşları
  8. Rakiplerinizin Muhtemelen Sallamadığı veya Bilmediği 9 SEO Taktiği
  9. Ücretsiz Stok Videolar İndirebileceğiniz 9 Stok Video Kaynağı
  10. Blogunuz veya Sitenizin Para Kazandırmamasının 40 Nedeni
  11. Her Çaylak Webmasterın Yaptığı 5 Acemi Hatası
  12. Hatıralara Gömülme Garantili; 10 İnternet Nostaljisi
  13. Her Webmasterın Yaşama Sevincini Elinden Alan 10 Şey
  14. WhatsApp Nasıl Para Kazanıyor?
  15. 10 Çalışmada PS Yeteneğinizi Sorgulamanıza Neden Olacak Rus Fotoşok Ustası

BONUS: ❱❱ Her Webmaster'ın Yaşaması Muhtemel 10 Durum (En çok okunan WM Aracı Blog yazısı)

#5- WM Aracı’nın Önerdiği En İlginç Siteleri Ziyaret Edin

Bugün sevgiliniz olmuş olsaydı muhtemelen işinizi gücünüzü hallettikten sonra ya bir AVM’yi, ya bir Cafe’yi ya da gitmek istemediğiniz ama sırf sevgiliniz istiyor diye gitmek zorunda kalacağınız bir yerleri ziyaret etmek zorunda kalacaktınız. Biz sizi zorlamıyoruz, aham da buyrun ziyaret etseniz hiçte fena olmaz dediğimiz internet siteleri;

#6- Gününüz Hala Bitmediyse; WM Aracı ile Keşfedilecek Yeni Araçlar ve Yöntemler

Linux Günü Yapın

Yia bu Linux diye bir şey varmış ama neymiş diye merak edip duranlardansanız. Öncelikle Linux Hakkında En Çok Sorulan 10 Soru konusunu gözden geçirin. Baya gaza gelmeye başladıysanız şimdi bir de Webmasterların Linux Kullanması için 10 Neden konumuzun üzerine bir eğilin. Eee, artık Linux işletim sistemi indireyim, kurayım derken günü zaten sona erdirirsiniz sanırım?

Deep Web’e Dalın

Orada burada Deep Web öyleymiş böyleymiş diye mutlaka duyuyorsunuzdur. A’dan Z’ye Deep Web hakkında her şeyi öğrenmeye ne dersiniz. O halde hemen sizi şöyle Deep Web Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey yazımıza alalım.

İpuçlarından Faydalanın

Bir Webmasterın kendini her zaman geliştirmesi dallandırıp budaklandırması şart. Bizim de bunun için hazırladığımız birçok irili ufaklı mini rehber var. Elbet aralarında dikkatinizi çekecek bir şey de vardır diye tahmin ediyoruz. Yoksa da yuh bize!

Bizden bu yıllık bu kadar :) Önümüzdeki sene yine sevgilisiz olarak farklı bir blog yazısında görüşmek üzere sevgililer gününüz kutlu olsun!

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al